USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька мерія визнає, що існує загроза страйку тролейбусників

17 Березня 2009 11:52
Загроза страйку працівників Луцького підприємства електротранспорту існує доти, доки є заборгованість по зарплаті перед працівниками. Це під час прес-конференції 17 березня визнав міський голова Богдан Шиба, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Міський голова зазначив, що загроза страйку тролейбусників є завжди, поки існує заборгованість по зарплаті, обсяг якої станом на 13 березня становить понад мільйон гривень. Однак, на думку пана Шиби, акція протесту має бути спрямована проти причини заборгованості.
Наразі основна причина, через яку працівники луцького депо не отримують зароблених грошей, – борг держави (800 тисяч гривень) за перевезення пасажирів пільгових категорій.
У луцькій мерії розуміють, що держбюджет виконується туго, тому найближчим часом грошей не очікують. Минулого року дірки в бюджеті підприємства електротранспорту латали з міської казни, виділивши близько мільйона гривень, однак  зараз із цим є труднощі завдяки «сприянню» з боку правоохоронних органів. Богдан Шиба нагадав, що через протест прокуратури мерія не змогла провести майновий аукціон.
Щоправда, за словами пана Шиби, влада планує у другому кварталі цього року погасити заборгованість.
Нагадаємо, наприкінці минулого року працівники Луцького електротранспорту страйкували через заборгованість по заробітній платі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus