USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька «Золота рукавичка» хоче розширюватися

31 Липня 2009 15:10
З проханням виділити додаткове фінансування, аби ввести іще одну посаду тренера, та питанням розміщення в обласному центрі Волині олімпійського рингу для боксерів зверталися під час особистого прийому громадян до заступника Луцького міського голови Анатолія Пархом’юка представники Луцького дитячо-юнацького боксерського клубу «Золота рукавичка». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Наразі в боксерському клубі «Золота рукавичка», який функціонує уже 3,5 року, займається 120 дітей, – розповів у коментарі «ВН» Анатолій Пархом’юк. За його словами, сьогодні представники закладу зверталися до нього з проханням виділити додаткове фінансування, аби ввести іще одну посаду тренера, що збільшить кількість відвідувачів клубу. Також піднімалося питання розміщення в обласному центрі Волині олімпійського рингу для боксерів. Пан Пархом’юк розповів, що наразі «Золотій рукавичці» потрібне спеціальне приміщення, пошуком якого надалі займатимуться.
 
Окрім того, на особистий прийом громадян до заступника міського голови приходила лучанка з проханням надати їй кошти для сплати «за квартиру», оскільки вона не має можливості зробити це сама. За її словами, необхідно на ці потреби приблизно 2 тисячі гривень. Проте пан Пархом’юк пояснив мешканці міста, що таких грошей місто не може виділити. Максимум на що може сподіватися лучанка – 200 гривень із соцзахисту. До слова, цьогоріч жінці уже виділили 5 тисяч гривень на операцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus