USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі лицарі поїхали до Києва на міжнародний турнір

16 Вересня 2016 18:46
Лицарі клубу історичної реконструкції «Айна Бера» (Луцьк) поїхали до Києва на міжнародний турнір «Зов Героїв».

На цей чемпіонат з історичного бою з’їдеться лицарство з усього світу. Змагання відбуватиметься протягом 16-18-го вересня в «Парку Київська Русь».

Про це розповів капітан клубу «Айна Бера» Сергій Ващук, пише Громадське.Волинь.

«Оскільки Луцьк є древнім містом з великою історією, то тут є свій лицарський клуб «Айна Бера». Ми їдемо на лицарський турнір, який відбуватиметься 16-18 вересня, який називається «Зов Героїв». Це міжнародний турнір, який відвідає більше п’ятиста бійців з різних країн світу. Ми представлятемо Луцьк. Від нас поїде десять лицарів. Будемо брати участь у всіх можливих номінаціях, стараємося максимально гарно себе показати і приїхати в Луцьк не з пустими руками», - каже Сергій.

«Цей турнір покаже рівень підготовки моїх бійців. Також, це останній серйозний турнір цього року. Ми викладаємося на повну, щоб знати свої сили перед зимовим відбіром на чемпіонат світу. Я є членом збірної України з історичного фехтування. Ми брали участь в чемпіонаті світу в Празі, який називався «Битва націй». Україна на цьому чемпіонаті зайняла друге місце», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus