USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі податківці просять 200 тисяч на електронну чергу

22 Серпня 2016 12:39
Луцька об'єднана державна податкова інспекція ГУ ДФС просить міськраду виділити кошти на систему електронної черги та електронне табло для центру обслуговування платників податків. Також просять профінансувати покупку оргтехніки в рамках Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників податків.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Начальник Луцької ОДПІ Світлана Сава зазначила, що ця програма спрямована на покращення роботи центру обслуговування платників податків. Відповідно, з міської казни хочуть отримати кошти не на власне податкову службу, а на центр обслуговування клієнтів.

Програма передбачає фінансування по 500 тисяч гривень на 2016 та 2017 рік, відповідно. Депутат Тарас Шляхтич запропонував профінансувати електронну чергу вже цього року. Адже скоро розпочнеться «сезон» звернень за довідками на субсидії тощо. Мовляв, це дуже спростить роботу сервісу. На електронне табло потрібно 70 тисяч гривень, ще 130 тисяч гривень – на електронну чергу.

Депутат Павло Данильчук пригадав, що нещодавно з подібною програмою зверталась казначейська служба Луцька (ті просили 91 тисячу гривень на комп’ютери). Тому висловив побоювання, що в міську раду з такими темпами почнуть звертатись і інші відомства.

На що Світлана Сава зазначила, що відомству заборонили направляти листи про матеріальну-технічну допомогу «на Київ», відтак, кошти хочуть отримати з міської казни, адже спрямовані вони будуть на покращення сервісу для лучан.

З її слів, вже 11 міст України отримали кошти з міського бюджету кошти по аналогічній схемі з міських бюджетів. Тим паче, що системи електронних черг працюють у Володимирі-Волинському, Ківерцях, Рожищі та інших невеликих містах, у той час як в обласному центрі її досі немає.

Зрештою, члени профільної комісії не проголосували за те, аби рекомендувати під час сесії міськради виділити 200 тисяч гривень на електронне табло та чергу до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
5.10 Показати IP 22 Серпня 2016 12:58
Ху... Їм а не 200000 грн. Податкова на даному етапі - головний ворог українця !!!
Наталія Показати IP 22 Серпня 2016 15:37
Як на мене, краще б просили грошей на кваліфікованих фахівців-консультантів, а то коли не приходиш щось уточнити, перше завдання працівника Луцької ОДПІ - відфутболити тебе подалі, тобто до когось іншого. (все сказане стосується усіх працівників Луцької ОДПІ, окрім дівчини, яка надає дані по звірці взаєморозрахунків). Ось так. А тут так пафосно: електронне табло!
Водовоз Показати IP 22 Серпня 2016 17:10
Сначала просили миллион,теперь еще двести тысяч,рекет !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus