USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли запрацює електронне табло на зупинці біля ЦУМу

20 Грудня 2016 17:07
Електронне табло на зупинці громадського транспорту біля луцького ЦУМу має запрацювати до кінця тижня - пообіцяли Інформаційному агентству Волинські Новини у Луцькій міській раді. Табло не перший місяць не працює через проблему з підключенням до електромережі.

Нагадаємо, ще в жовтні ІА Волинські Новини інформувало про те, що «розумна» зупинка перестала функціонувати через те, що прибрали звідти кіоск, до якого було підключено табло.

Чому так довго інформаційна дошка не працювала, пояснює заступник начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Олександр Середа, що були труднощі з оформленням документації.

«Вже зробили необхідну документацію для підведення живлення. Тепер електромережі встановлюють й до кінця тижня табло має запрацювати. Цим займається приватник «Візор», з міської казни на це не копійки не витратили», - пояснює ситуацію Середа.


«Розумну» зупинку поблизу універмагу одні лучани вважають корисною, інші - нарікають на те, що не всі транспортні засоби відображені в ній. На це Олександр Середа відповідає, що всі негаразди через недобросовісних перевізників.

«Система працює ідеально, вона найкраща в усій Україні, аналогів такій немає. Втім, те, що рух маршруток не відображається – означає, що не працює GPS-трекер. Така ситуація виникає через те, що вимкнене бортове обладнання. За це відповідає перевізник. Вони всіма способами намагаються уникнути контролю. Вплив на них є у виконкомі, зокрема він вправі розірвати договір, якщо є більше трьох скарг на надавача послуг», - розповів чиновник.

Із цього приводу, запевняє Олександр Середа, транспортники склали більше ста скарг у 2016-му році.

До теми, нагадаємо, перевізники вимагають підвищення вартості квитка у маршрутках Луцька до 5 гривень вже під час найближчого засідання виконкому. У випадку відмови – обіцяють зупинити роботу усього транспорту у той же день, що може спричинити в місті транспортний колапс. У Луцькій міськраді кажуть, що відповідь з цього питання дадуть в січні 2017-го року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Розів Показати IP 20 Грудня 2016 18:24
а нашо воно треба тільки в центрі щоб працювали? або хай на кожні зупинці такі ставлять або що ніде не було!
петя до Розів Показати IP 20 Грудня 2016 20:03
Згорів в мене хлів, хай в сусіда хата згорить, чи як? Щирий українець,бл... Цитую для тебе: "Цим займається приватник «Візор», з міської казни на це не копійки не витратили". Заплати «Візору» з своєї кишень, скільки оплатиш, стільки й поставить, хоч тобі в туалеті, щоб сидів на горщику і вчився уважно читати.
*** Показати IP 20 Грудня 2016 20:30
Тому що в центрі багато людей, хай працює, може до універмагу можливо якось підключити...
007 Показати IP 20 Грудня 2016 21:23
Капець буде тому телевізору "TOSHIBA" після того як його вмикнукть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus