USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі прикордонники вилучили 2 тонни незаконного палива

23 Жовтня 2017 15:05
Жителька села Городище Дубровицького району Рівненської області зберігала та збувала білоруське паливо вартістю понад 50 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба прикордонників.

Прикордонникам надійшло повідомлення, що окремі жителі прикордонних населених пунктів незаконно зберігають та збувають паливо.

Перевіривши інформацію, правоохоронці встановили, що громадянка України, жителька населеного пункту Городище Дубровицького району Рівненської області, у власному помешканні купує та зберігає, з метою подальшого збуту, білоруське паливо. З цією метою вона використала підсобне приміщення та ємності на 200 та 1000 літрів.

Підприємлива жінка скуповувала пальне у громадян Білорусі, які щоденно завозять його через пункт пропуску «Городище» у паливних баках власних транспортних засобів без порушень митного законодавства –

близько 80-100 літрів за один раз.

У результаті обшуку помешкання співробітниками прикордонних оперативних підрозділів спільно зі слідчими Головного управління ДФС у Рівненській області виявлено та вилучено 1250 літрів дизельного палива та 750 літрів бензину.

Ринкова вартість пального складає близько 50 тисяч гривень. Наразі тривають подальші процесуальні заходи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus