USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Луцькі школярки здобули медалі Чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації

15 Липня 2016 15:03
Нещодавно у столиці Норвегії – Осло завершився чемпіонат Європи з радіопеленгації. Лучанка Лілія Тиха, учениця 23-ї загальноосвітньої школи, стала переможницею змагань серед дівчат. У складі збірної України – троє вихованок Заслуженого тренера України Анатолія Долинського, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Троє школярок із Луцька здобули медалі Чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації. Змагання відбувалися поблизу столиці Норвегії. Найбільше пощастило учениці ЗОШ № 23 Лілії Тихій. Після бронзової медалі на спринтерській дистанції вона перемогла на класичній – і посіла перше місце в абсолютній першості серед дівчат.

Часу на відпочинок немає, каже чемпіонка, адже попереду чергові старти у Болгарії. Лілія Тиха, чемпіонка Європи зі спортивної радіопеленгації:

«Я на нагородженні була дуже схвильована. Не могла повірити, що посіла призове місце. Проте після нагородження стало спокійніше – медалі в мене на шиї – ніхто не може сказати, що я їх не заслужила, і всі дуже раділи в нашій команді».

Ще дві лучанки – учениця ЗОШ №11 Христина Мельник і №10 Ольга Голюк – повернулися додому зі срібною та бронзовими медалями командних змагань. Дівчатам довелося не лише боротися із суперницями, але й долати незвичні природні перепони.

Христина Мельник, призерка Чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації: «Незвичні умови, дуже гориста місцевість, дуже багато каміння під ногами. Легко пошкодити ногу, підвернути. Також було дуже багато великих пагорбів».

«Карти були для мене незвичні. Ми на таких ніколи не тренувалися, не бігали. Для мене це було здивуванням, коли я вибігла на дистанцію. Побачила, що всі доріжки в каменях, а на карті зовсім не так – це було не очікувано», - розповіла призерка Чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації Ольга Голюк.

Зі слів тренера спортсменок Анатолія Долинського, незабаром усіх провідних спортсменів держави ми побачимо на трасах поблизу обласного центру. Уже 28 липня стартує чемпіонат України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus