USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі депутати - не проти «генделиків» у парку

1 Квітня 2010 11:25
Депутати Луцької міської ради проголосували за продовження оренди для літніх кафе при вході в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Депутати проголосували за попереднє погодження підприємцю Кальному О.В. місця розташування групи малих архітектурних форм «літні кафе» на вулиці Глушець та поблизу вулиці Глушець. Також вони віддали голоси за продовження договору оренди земельної ділянки на новий термін підприємцю Сусь І.С. для влаштування та обслуговування літнього кафе на вулиці Глушець.

В ході обговорення депутат Андрій Козюра виступив проти будь-яких «рюмочних». Він запропонував узагалі зняти із розгляду сесії питання, котрі стосуються проводження строків оренди для літніх кафе при вході в парк. Так само потрібно вчинити із питаннями про встановлення у парку малих архітектурних форм – вважає депутат

«Це обличчя міста. Люди будуть йти гуляти, а в парку зліва і справа будуть генделики», - сказав Андрій Козюра.

Нагадаємо, що на початку лютого питання «рюмочних» уже було «яблуком розбрату» для луцьких депутатів. Тоді обранці громади розгядали питаня про те, що при вході в парк мала постати мала архітектурна форма має на місці сцени. Проте через суперечки, депутати колегіальним рішенням відклали розгляд цього питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
filadelfos Показати IP 1 Квітня 2010 11:46
опять парк благодаря этому будет обосцаный и обосраный. откровенно меня вобще огорчает политика наших горсоветчиков по поводу этоговсего((( В, напрмер, Беларуси, запретили пить пиво в общественных местах, а у нас в парке даже не могут запретить создавать рыгаловки эти. фу. те, кто голосовали "за", видимо отдыхают не в Луцком парке. и им на него наплевать, как и на жителей нашего города в целом.
Вінстон Показати IP 1 Квітня 2010 11:49
Генделики були, є і будуть.....
filadelfos Показати IP 1 Квітня 2010 11:57
а почему нету прямой трансляции как вчера? жаль..
за кавою Показати IP 1 Квітня 2010 12:51
Чого до тих рюмочних вчепилися, нехай торгують люди, нові робочі місця створюють, а чого в пустий парк йти..? Депутатам треба думати як бюджет наповнити, інвесторів превести, нові робочі місця створювати. Аз торгашами воювати, тут розуму великого не треба..
filadelfos Показати IP 1 Квітня 2010 15:14
невже робочі місця можна створити тільки такого типу?скільки ж там тих робочих місць??А для чого взагалі в парк ходити? шашликами дихати та під ноги дивитися, оминаючи сміття у вигляді порожніх пластикових та скляних пляшок?)))а, я забула, ще ж вереск з кожної торгової точки своєї музики.. то ви для цього у парк ідете?))))
за кавою Показати IP 1 Квітня 2010 16:04
Дрібні підприємці не мають можливості інвестувати у більш серйозні проекти, от і торгують у парку, і для багатьох це єдиний заробіток. В парку пили і будуть пити пиво, просто продавці дивляться за своїми точками і прилеглими територіями, вивозять сміття, окрім того сплачують кошти до казни комунальних підприємств. А так будуть купувати пиво і горілку в супермаркетах і пити в кущах.. Чим це краще. А посидіти в парку в літньому кафе, випити чарку, морозивом поласувати на вихідний цілком прийнятний відпочинок.
Stopkadr Показати IP 1 Квітня 2010 16:40
То Пустовіт зі своїми депукаками не має де випити от і проголосували і за генделикі і за бар на театральному майдані.
filadelfos Показати IP 1 Квітня 2010 17:10
Безумовно, вся проблема в людях) в парк особисто я - пити не хожу. Для таких речей є ліс. А парк - є парк. Якби більість людей це розуміла, генделиків бюи там і близько не було. І якби парк патрулювали - то і в кущах з пивом засідок не влаштовували б..
Ghost Показати IP 2 Квітня 2010 23:46
А чому зразу пити? можна просто прийти , посидіти,зустрітися з друзями.Для цьго і є літні кафе а пити там нема особливо що. *якби парк патрулювали - то і в кущах з пивом засідок не влаштовували б..* І до чого тут літні кафе? Якщо і засідають в кущах-то випити беруть з собою.А в літніх кафе я не бачу нічого поганого,є де відпочити,посидіти з друзями чи дітьми.І сміття вони прибирають на своїй території. Деякі підприємці йдуть на зустріч місту та владі і надають допомогу під час різних свят,таких як День перемоги та інші-виділяють частину своїх столиків для ветеранів,не бачу в цьому нічого поганого.Безумовно частина літніх кафе працюють лише на вигоду для себе не допомагають розвитку культури міста,і про прибирання прилеглої території але і частина сприяють цьому і роблять благодійні вчинки для розвитку парку.Зокрема сцена при вході в парк була збудована за кошт приватного підприємця якому належить літнє кафе*Росинка*,він же в свою чергу надавав кошти на купівлю ліхтарів в парку які рік у рік хтось нищить,і що в цьму поганого?Якщо на те пішло діло то потрібно залишити тільки ті кафе які дійсно піклуються про навколишнє середовище і благоустрій міста.
Jo Показати IP 3 Квітня 2010 00:34
*Росинка* при вході в парк Лесі Українки єдине затишне місце в парку.Не розумію,чому і кому воно не подобається? Ніколи не бачив і не чув, щоб це було *чарочне* місце,і щоб там продавали спиртні напої.Може досить заважати працювати нормальним підприємцям, ямі хоть щось роблять і не тільки для себе? Невже краще дивитися на обшарпані палатки,лотки,гидкі шашличниці,обідрані столи та крісла,потоптану траву в глибині парку,де стоять і не відомо на яких умовах працюють і кому платять підприємці.І чи робиться ними щось для розвитку парку та міста.Нехай муніципальна міліція дивиться більше за порядком ,а не сидить в кущах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus