USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати не хочуть, щоб Замкова площа і далі залишалася «великою мишоловкою»

24 Червня 2009 11:21
Сьогодні депутати Луцької міської ради озвучили низку запитів. Про це йшлося під час сесії міської ради, - інформує репортер «Волинських Новин».
 
Грошей на ремонт покрівлі Луцької міської поліклініки №2, за допомогою депутатського запиту Василя Гриба (БЮТ), просили медики. Депутати 33-ма голосами «за» підтримали запит на виділення з міського бюджету 300 тисяч гривень.
 
Депутат Олег Іванюк (НУ) виступив зі зверненням від представників духівництва, мешканців міста щодо впорядкування руху автотранспорту на Замковій площі, що у «старій» історичній частині міста. За його словами, проїзд на Замкову можливий лише по вулиці Братковського, а під час виникнення надзвичайної ситуації, «майдан перетвориться на велику мишоловку». Депутати погодилися із висловленою думкою та 36-ма голосами «за» підтримали запит щодо впорядкування руху.
 
Народний обранець Андрій Козюра (НУ) звернувся із запитом до міського голови щодо упорядкування правил утримання тварин у Луцьку, прийнятих під час однієї з сесій міськради. За його словами, наразі усі вимоги не виконуються. Цей запит 38-ма голосами також підтримали присутні депутати.
 
Окрім того, депутатів турбували ремонти вулиць, нескошена трава та встановлення літніх майданчиків на вулицях міста, де, за словами Івана Смоленга (УНП), є повна антисанітарія. За забезпечення дотримання санвимог усіма торговими точками міста проголосувало 32 депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любарт Показати IP 24 Червня 2009 13:01
А може краще базар-свинюшник заберіть, тоді рух сам "впорядкується". Ви ж обіцяли...
Анонім Показати IP 24 Червня 2009 13:15
На решті найшовся хоча б один депутат,що звернув увагу на проблему Замкової площі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus