USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі депутати не проти займатися орендою самостійно…

8 Травня 2009 17:41
Лідер фракції «НУ» у Луцькій міськраді Андрій Козюра ініціює позбавлення виконкому можливості надавати в оренду нерухоме майно. Про це йшлося сьогодні, 8 травня, під час засідання депутатської комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як ідеться у зверненні пана Козюри, «рішення про надання нерухомого майна в оренду приймається виконавчим комітетом міської ради і є підставою для укладення орендодавцем договору оренди, який погоджується відділом міської комунальної власності».
Однак така схема не влаштовує лідера фракції «НУ». За словами пана Козюри, надання нерухомого майна в оренду має бути в компетенції ради, а не виконкому. Адже, додав він, це дасть депутатам можливість проконтролювати ситуацію, аби все було прозоро.
Начальник юридичного управління мерії Максим Гордійчук зазначив, міськвиконком засідає що два тижні, натомість сесії міськради відбуваються раз на місяць. Тому, аби оперативно затверджувати результати проведених конкурсів оренди, доречно залишити це повноваження за виконкомом.
Однак члени комісії вважають, що міськрада не буде переобтяжена, якщо затверджуватиме результати конкурсів на оренду нерухомого майна. «Для нас ні разу не було проблемою затвердити результати конкурсу», – зазначив голова комісії Анатолій Бубенщиков.
Тому комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту рекомендувала міськраді під час наступної чергової сесії підтримати проект рішення, підготовлений Андрієм Козюрою. Зокрема там ідеться: «Рішення про оренду нерухомого майна приймається виключно на сесіях Луцької міської ради і є підставою для укладення орендодавцем договору оренди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Травня 2009 21:25
Козюрі не дає спокою слава Москвича. Андрюша, ти ще встигнеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus