USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі депутати працюють зі швидкістю 36 запитів за годину

30 Вересня 2009 12:02
На 47-ї сесії Луцької міської ради обранці громади озвучили ряд наболілих питань, важливих для лучан. У підсумку були озвучені 36 депутатських запитів та звернень протягом години сесійного засідання. Про це 30 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Депутат Василь Гриб висловив звернення педагогічного колективу, школярів та дітей загальноосвітньої школи №11. Він розповів, що потрібно залити асфальтом невеличку пішохідну доріжку, аби діти не вимазуватися в калюжах, ідучи до школи. Обранець громади Олександр Хоменко зауважив хамське ставлення водіїв маршруток до людей похилого віку, що їздять у село Гаразджа. Також пан Хоменко зауважив, що лучани старшого віку скаржаться на відсутність облаштування зупинок у цьому напрямку. Депутат Любов Ганейчук потурбувалася про ремонт двору на проспекті Відродження, 5. Обранець громади Святослав Зелінський поцікавився тендером, сумами і підрядником робіт на Київському майдані.
Депутат Андрій Козюра закликав луцького градоначальника Богдана Шибу завчасно підготувати Луцьк до початку опалювального сезону та погасити заборгованості. А ось обранець луцької громади Микола Нікітюк звернувся із депутатським запитом до прокурора міста із питанням проектування будинку на проспекті Волі, 16а без ліфтів. Депутат Юрій Корольчук прохав потурбуватися про освітлення коли школи № 23. Обранець громади Сергій Григоренко вніс пропозицію провести вечір пам’яті композитора В’ячеслава Хурсенка у Народному домі «Просвіта» і запросити на нього учнів шкіл. Він запропонував перевірити законність добудови до житлового будинку за адресою Кравчука, 11 в. Також пан Григоренко запропонував відповідному відділу та ДАІ попрацювати над ідеєю збільшення допустимої швидкості руху до 80 кілометрів за годину на окремих ділянках вулиць у Луцьку. Наприклад, на вулицях Карпенка-Карого, Глушець та Набережній. Також депутат Сергій Григоренко поцікавився збором коштів за паркування на стоянці в районі готелю «Лучеськ».
Депутат Світлана Мамосюк поставила питання про суми кредитів та депозитів Луцької міської ради, включно із сумами та відсотками. Вона попрохала негайного реагування на невиплату заробітної платні на луцькому підприємстві електротранспорту. Мовляв, щоденна «каса» становить 70 тисяч, за місяць – близько 2 мільйонів 100-400 тисяч гривень. Також її зацікавила інформація про прибутковість чи неприбутковість комунальних підприємств, відповідальність їхніх керманичів при невиплаті заробітної платні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus