USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати рятуються від грипу народними методами і ліками

4 Листопада 2009 12:36
Більшість обранців луцької громади, опитані «Волинськими новинами», пильнуються від епідемії грипу і ГРЗ вживанням цибулі, часнику та носінням масок. Про це 4 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Депутат Луцькради Олександр Козлюк зауважив, що бережеться від грипу часником, цибулею і лимонами, а також уранці і ввечері приймає «Арбідол». Також він закликає своїх друзів і колег носити маски. А ось обранець луцької громади Сергій Григоренко надає перевагу здоровому способу життя: регулярно займається спортом, не курить і не вживає алкоголю. Саме це є запорукою здоров’я. Тому депутат ще не вживав таблеток від грипу. Григоренко переконаний, що грип і гострі респіраторні захворювання уражають людей із послабленим імунітетом.
Обранець міської громади Святослав Зелінський стережеться грипу, уникаючи громадських закладів, де є велике скупчення людей. Він порадив усім під час карантину «вкладати інвестиції у власних дітей» і більше часу бувати із власними дітьми. Значну увагу він приділяє гігієні. А ось часник і горілку для профілактики грипу не вживає.
Секретар луцької міської ради Анатолій Бірюков упевнений, що потрібно носити маску, бодай у місцях скупченнях людей. «Потрібно бути відповідальними до себе і оточуючих», - каже він. Мовляв, носити маски потрібно не за бажанням, а як обов’язкових протигрипозний захід. Також Бірюков наполягає на використанні оксолінової мазі. Використовує він і народні методи: для профілактики їсть цибулю та часник. Однак на вулиці секретар міськради не носить маски. Мовляв, там свіже повітря. Він закликав лучан не соромитися масок і ватно-марлевих пов’язок. А головне – із першими симптомами хвороби потрібно негайно звертатися до лікаря і не займатися самолікуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаюча Показати IP 4 Листопада 2009 13:34
О да! Зелінський напевно в основному чаї ганяє цілющі )))) Якщо ви зрозуміли про що я
ще й як! Показати IP 4 Листопада 2009 18:55
Розумію! ховайте чайники - зелінський йде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus