USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі депутати їздитимуть на маршрутках, аби перевіряти, чи видаються квитки?

27 Травня 2009 11:08
Депутатів Луцької міської ради турбує ситуація надходження коштів до бюджету від маршрутчиків, коли пасажирам не видають квитків. Міський голова Богдан Шиба закликав народних обранців сприяти в налагодженні контролю, – інформує 27 травня репортер «Волинських Новин».
 
Питання щодо ситуації на «проблемних» підприємствах «Електротранспорту» та «Луцьктепла» підняв під час сесії міської ради депутат Андрій Козюра (НУ). За його словами, фінансова ситуація на цих підприємствах критична. Наприклад, заборгованість «Луцьктепло» перед ДК «Нафтогаз» станом на 24 квітня становила понад 24 мільйона гривень, –  сказав депутат.
 
Пан Козюра запропонував заслухати під час наступних сесій директора Луцького підприємства «Електротранспорту» та директора «Луцьктепла» стосовно фінансового стану очолюваних ними установ.
 
На додаток до цього питання ще один депутат Луцькради Анатолій Прачук (БЮТ) запропонував навести лад у маршрутках. За його словами, не всім пасажирам видають білети.
 
«З’їздити і показати, де осідають бюджетні кошти», – сказав він. Щоправда, це питання народний обранець не виносив як запит, тому міський голова Богдан Шиба «на словах» просив посприяти народних обранців у налагодженні контролю. Прозвучала пропозиція, аби депутати проїхалися і подивилися, як видаються квитки.
 
Окрім того, обранців громади турбувало самовільне будівництво на вулиці Світлій, ремонт доріг, встановлення світлофорів із вулиці Яровиця на Набережну та графік роботи дитсадків у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Травня 2009 15:55
Нормально видають квиткі. Якщо депутат сказав що в його посвідчення то може й не видали. А на вул. Світлу чого їхати? Там ще за Кривицького все збудували краще поїдьте на свіжороздані земельні ділянки може ще хтось запосіває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus