USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі депутати завтра ділитимуть гроші, землю і майно

14 Жовтня 2008 10:30
Завтра, 15 жовтня, депутати Луцької міськради розглянуть внесуть зміни до бюджету міста. Про це під час прес-конференції 14 жовтня розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Власне, як пояснив міський голова, окрім бюджетних питань депутати розглядатимуть також земельні і майнові. Зокрема пропонується затвердити перелік земельних ділянок, які продадуть із аукціону. Окрім того, депутати міськради також вирішать, чи доцільно продавати з аукціону два об’єкти нерухомості.
Богдан Шиба зазначив, що ці гроші потрібні, аби місто мало фінансовий запас на початок наступного року, як це було цьогоріч. Тобто вже до завершення листопада потрібно провести аукціони, аби гроші на депозити поступили ще в грудні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus