USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі гроші на тепло ділитимуть «в ручному режимі»

22 Листопада 2010 11:06
ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія», яка надає послуги з забезпечення теплом декількох мікрорайонів Луцька більш як на 50% розрахувалася за спожитий газ за нинішній опалювальний період.
Про це 22 листопада під час оперативної наради повідомив голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Він зазначив, що за згодою луцького міського голови Миколи Романюка розподілення коштів, які адмініструються в Луцьку за надані послуги з теплопостачання, відтепер вестиметься по-новому.
Зокрема, щопонеділка заступниця міського голови Лариса Соколовська, директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук та директор ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія» Олександр Кропива розподілятимуть гроші в «ручному режимі».
«Вони троє сідають і ділять гроші, які адмініструються за тепло в Луцьку. Без преси, без телебачення, без заяв, без дискусій, в ручному режимі, так як колись працював Валерій Павлович Пустовойтенко два роки… (прем’єр-міністр України у 1997-1999 роках – «ВН»). На жаль, це не ліпший спосіб, але іншого виходу тут немає», - заявив Клімчук.
«Є поступлення, подивилися, розщепили, домовилися і розійшлися. Хай там ліпше пересваряться…З цим треба закінчити раз і назавжди і не робити сміху на весь Луцьк, на всю Волинь. Тому що в мене є така підозра, що користалися і одні і другі цією водичкою мутною. Прозорість має бути», - додав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 22 Листопада 2010 14:35
будуть ділити,як у фільмі "Весілля в Малиновці"... і тут самодур Клімчук свою злодійсбко морду всунув...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus