USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцького депутата цікавить економічна ефективність муніципальної поліції

19 Березня 2009 17:03
Представник фракції ПР у Луцькій міськраді Володимир Наливайко попросив начальника управління муніципальної поліції Сергія Пилипаку підготувати на сесію, яка відбудеться 25 березня, інформацію про витрати на утримання муніципалів та відшкодування цих коштів. Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, – повідомляють «Волинські Новини».
Начальник управління муніципальної поліції Сергій Пилипака розповів депутатам, що торік муніципали склали 258 протоколів про адміністративні правопорушення.
Натомість обранця громади від фракції Партії регіонів Володимира Наливайка зацікавило інше – скільки коштів із міського бюджету пішло на утримання муніципальної поліції і скільки з них відшкодовано до бюджету. Депутат додав, що є питання доцільності існування такого підрозділу з точки зору фінансів.
Але голова комісії Анатолій Бубенщиков висловив думку, що потрібно доводити не лише фінансову, а й загальну ефективність. Його підтримав представник СПУ Микола Нікітюк.
Заступник голови комісії Антон Цісарук додав, що зараз у Верховній Раді розглядається законопроект про муніципальну поліцію. За словами депутата, більшість парламентських комітетів налаштовані, аби схвалити документ.
Довідково:
Начальник управління муніципальної поліції Сергій Пилипака під час сесії Луцької міськради 25 березня звітуватиме про роботу підрозділу в 2008 році.
Нагадаємо, що нещодавно пан Пилипака уже звітував перед виконавчим комітетом міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 17:41
А ше його спитають, де він працював раніше!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus