USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому «хмарочосу» шкодять підприємці?

22 Вересня 2008 17:45
Жителі одного з найвищих будинків міста на вулиці Словацького скаржаться на діяльність підприємців. Про свої проблеми вони розповіли сьогодні, 22 вересня, під час особистого прийому Луцького міського голови Богдана Шиби (через незадовільний стан здоров’я луцького градоначальника прийом проводив його замісник Микола Іванюк), – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами групи лучанок, на будинку встановлено більше тридцяти антен. Вони бояться, що радіохвилі можуть вплинути їхнє здоров’я. Окрім того, скаржаться мешканки, радіостанція «Мелодія», щоб встановити свою антену, пробила діру в центрі даху, і тепер у тому місці він протікає.
Мешканців турбує ще і зовнішня реклама, яка закриває вікна будинку. Щоб вирішити це питання, Микола Іванюк запропонував створити організацію співвласників багатоповерхових будинків та підписати договір на розміщення цієї реклами. Таким чином можна отримати кошти за використання площі будівлі.
Як розповіли лучанки, у коридорах будинку живуть бомжі, розпивають алкогольні напої підлітки, хулігани розмальовують стіни. Це все, на їхню думку, є причиною засміченості та антисанітарії.
Натомість заступник міського голови порадив їм звернутися до департаменту житлово-комунального господарства мерії, який і займається питаннями благоустрою будинків. У тій же установі їм нададуть консультацію для створення ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фанат Шиби Показати IP 22 Вересня 2008 18:21
Щастя всіх цих бізнесменів, що сьогодні не проводив прийом Богдан Павлович Шиба, бо тоді б вони б взнали де раки зимують, тоді б вони самі б побігли сплачувати податки Богдану Павловичу, а Богдан Павлович їх би ще й не взяв би, бо йому їх дєнєг і не треба, в нього свої є, він би ще їм дав би грошей щоб будинок відремонтували, а так раз захворів, то прийдеться брати гроші на лікування не лише з цих бізнесменів, а й з багатьох інших, бо лікування міського голови справа не з дешевих, а Богдан Павлович заслужили, щоб їм дєнєг багато бізнесмени давали.
НМС Показати IP 22 Вересня 2008 22:38
Це приклад того, як мешканці цього будинку не змогли стати господаром свого житла, що 10 років уже передбачає законодавство України. Легше подати скаргу, яка проблеми не вирішить. Потрібно цим лучанам сказати, що влада для вас нічого не буде робити, бо ви повинні самі організуватися і вирішити свою проблему.
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 10:28
НМС, а капітальний ремонт за який люди роками платили і який передбачений законодавством при передачі будинку у співвласність скільком будинкам зробили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus