USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькрада просить кабмін та ВР відновити фінансування соціального житла

7 Вересня 2017 11:42
Відновити фінансування державних програм, які раніше допомагали вирішувати житлові проблеми, а нині існують тільки на папері, просять у кабміну та Верховної Ради депутати Луцької міської ради.

Про це стало відомо під час засідання 30-ї сесії Луцької міськради 7 вересня.

Як зазначив голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук, багато молодих сімей та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, звертаються, нарікаючи, що їхні житлові проблеми не вирішуються. Наразі є державна програма забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки та державна цільова соціально-економічна програма будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки. Проте з 2014 року ці програми не фінансуються і фактично існують лише на папері.

Депутат повідомив, що у травні спілкувався з директором державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву і вони прийшли до рішення, що у держбюджеті на 2018 рік нагально потрібно закладати кошти на фінансування цих програм. Коли програми працювали, з його слів, вони допомогли багатьом людям.

Отже, у своєму зверненні депутати просили сприяння щодо відновлення фінансування при внесенні змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» та при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», а також щодо продовження дії державних житлових програм: Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки, Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus