USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькрада звернеться до уряду щодо пенсій військових пенсіонерів

23 Січня 2018 12:31
Депутати Луцької міської ради планують звернутися до Кабінету міністрів та президента, аби здійснити перерахунок та виплату пенсій військовим пенсіонерам.

Про це йшлося 23 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як пояснив депутат Аркадій Соломатін, по всій Україні було зібрання військових пенсіонерів, зокрема біля Волинської ОДА.

«Під стіни ОДА вийшли керівники всіх фракцій Волинської обласної ради та пообіцяли підтримати звернення військових пенсіонерів щодо перерахунку та виплати пенсій військовим пенсіонерам на сесії», - зазначив Аркадій Соломатін й запропонував звернутися до уряду та президента від імені міської ради.

Депутати рекомендували підтримати відповідне звернення на сесії.

Нагадаємо, у зверненні військових пенсіонерів йдеться про те, що впродовж останніх двох років владні структури маніпулюють чинним законодавством та ігнорують передбачений перерахунок пенсій військовим різних категорій з урахуванням передбаченого грошового забезпечення.

Учасники мітингу під ОДА просили президента невідкладно скасувати постанову Кабміну № 1052, здійснити перерахунок та виплату пенсій військовим пенсіонерам відповідно до постанови № 704. Крім того, вони вимагали за введення в оману військовослужбовців, військових пенсіонерів, ігнорування та невиконання законів внести подання про звільнення з посад винних у цьому осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна довіра Показати IP 23 Січня 2018 17:24
Соломатину-повага
cep Показати IP 23 Січня 2018 19:33
інвалдам підніміть проживіть на 1452грв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus