USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькрада відхилить протест прокуратури по оренді центру?

23 Липня 2008 10:10
Під пунктом №5 порядку денного сесії Луцької міськради стоїть протест прокуратури на надання земельної ділянки в оренду ТзОВ «Магніт» для будівництва підземного торговельного комплексу з пішохідним переходом. Про це 23 липня повідомив кореспондент «Волинських Новин».
Як стало відомо в кулуарах до початку сесії, фракція БЮТ, яка є найчисельнішою у міськраді (23 депутати із 45-ти), має намір голосувати за відхилення протесту.
Довідково:
Депутати Луцької міськради на сесії 18 червня з першої спроби проголосували за рішення надати ТзОВ «Магніт» земельну ділянку на умовах оренди для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.
Як зазначив перед голосуванням міський голова Богдан Шиба, всі необхідні документи готові, а погодження – зібрані. За словами Шиби, «добро» дала також і профільна комісія Луцькради. Тому голосування пройшло досить легко, враховуючи, що раніше навіть технічні рішення по «підземці» в центрі Луцька виносилися на сесії міськради по декілька разів. Проти надання земельної ділянки на умовах оренди проголосував лише один депутат, ще один – утримався. Натомість 32 (всього у Луцькраді 45 народних обранців) висловилися «за».
Прокуратура опротестувала це рішення Луцької міськради. Цей факт під час прес-конференції 8 липня оприлюднив міський голова Богдан Шиба. Як він зазначив, депутати Луцької міської ради розглянуть протест прокурора під час чергової сесії і внесуть потрібні зміни до рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus