USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькраду погрожували пікетувати

19 Грудня 2013 13:28
Мешканці вулиці Дорошенка у Луцьку більше трьох місяців чують обіцянки чиновників.

Про це стало відомо під час засідання позачергової сесії міськради учора, 18 грудня.

Нагадаємо, депутати розглядали питання змін до бюджету. Аби покрити борг за енергоносії з видатків знімалися статті, по яких роботи були не виконані.

Зокрема знімалися кошти й за розробку проектно-кошторисної документації будівництва каналізації та водовідведення на вулиці Дорошенка. Днем раніше під час засідання бюджетної комісії депутат Юрій Корольчук висловив думку, що те, які проекти фінансувати, а які ні – вирішується в кулуарах міської ради. Адже запит про необхідність проектно-кошторисних робіт депутати розглядали ще 23 вересня.

Відтак, роботи проектний інститут досі не виконав.

Депутат Петро Савчук розповів, що люди уже не вірять їхнім запевненням, що роботи ведуться.

«Мені люди вже кажуть: «Ми прийдемо до міськради на сесію в середу на мітинг. І буде людей не менше, ніж по малоомелянівському кооперативу». Мешканці своїм коштом роблять ремонт, але це не допомагає», - зауважив обранець громади.

Утім, зі слів заступника міського голови Лариси Соколовської, проектно-кошторисна документація по цьому об’єкту - уже в стадії завершення.

«Проектний інститут перевантажений. Він у нас один ліцензований на такі роботи. Проектанти пояснили, що довго виконують замовлення у зв’язку зі складністю проекту: там складний рельєф місцевості і багато підземних інженерних комунікацій», - повідомила посадовець.

З її слів, орієнтовний термін завершення проектних робіт – січень наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2013 15:30
А віз і нині там, проект у 30 тисяч, складний рельеф, коли створили самі проблему то вирішувати її ніхто не має ні бажання ні фінансової можливості. Швидже проблема у бажанні. Луцькводоканал зробив собі - непотрібну стоянку, яка не зайнята технікою за тим пунктом що немає її як такої. але став у який було водовідведення засипали - на це були кошти і бажання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus