USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцькі десятикласники розбиралися з боєприпасами

24 Квітня 2014 18:30
Під гаслом «Живи у безпеці!» луцькі рятувальники провели урок з правил безпеки життєдіяльності для учнів гімназії №14.

23 квітня на виховну годину до десятикласників гімназії №14 міста Луцька завітали рятувальники. Вони розповіли підліткам про руйнівні наслідки пожеж та інших надзвичайних ситуацій, назвали першопричини трагічних наслідків – це легковажне поводження з вогнем, невідомими небезпечними предметами, газом тощо, а також незнання елементарних правил безпечної поведінки. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Особливо наголосили наскільки небезпечними можуть бути навіть найменші боєприпаси, про особливості виявлення бомб, снарядів, мін, гранат та нагадали, що натрапивши навіть на невеликий предмет такого типу, варто бути обережними та не зачіпати його руками.

Працівники ДСНС закликали дітей бути пильними та обережними, дотримуватися правил безпеки під час літніх канікул в екосистемах та на водоймах та роздали школярам листівки з правил безпеки.

На завершення виховної години рятувальники ознайомили дітей з бойовим одягом вогнеборців та закликали школярів вступати до лав ДСНС у майбутньому, оскільки рятувальником бути престижно, адже безпека життєдіяльності – чи не найбільш актуальна у суспільстві.

До слова, Луцькому навчально-виховному комплексу «Гімназія № 14» вже влітку можуть присвоїти ім’я Василя Сухомлинського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus