USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські підприємства-боржники «пішли на поправку»?

24 Листопада 2014 10:45
Загальна заборгованість волинських підприємств перед власними працівниками становить не менше, ніж 9,4 мільйона гривень. Щоправда, окремі з них все ж змогли хоча б трішки виправити ситуацію.

Про це стало відомо сьогодні, 24 листопада, під час оперативної наради у голови ОДА Володимимра Гунчика.

Так з його слів, за станом на листопад цього року, існує низка відповідні зменшень із заборгованості з заробітної плати серед стабільних підприємств-боржників.

«Але мене турбує те, що поряд із зменшенням боргу на комунальних підприємствах, на підприємствах інших форм власності, на жаль, заборгованість і надалі зростає», - каже очільник області.

Він зауважив, що позитивна динаміка спостерігається на ЛПЕ, майже вдвічі зменшили борги із виплат зарплатні на ДКП «Луцьктепло». Стабільно погана ситуація на «облавтодорах», окрім Любомльського, де, зі слів Володимимра Гунчика, є маленький позитив. Також він зауважив, що на Нововолинській шахті уже «підтягнули хвости» за жовтень. Однак на підприємствах-банкрутах ситуація залишилась незмінною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 24 Листопада 2014 14:36
До ПАККО це покращення ще не дійшло, нажаль (приходиться далі позичати, щоб дістатися на роботу)(((
ЛУЧАНИН Показати IP 24 Листопада 2014 17:36
"на сьогоднішню оперативну нараду повинно було прийти керівництво ПАТ «Електротермометрія» та ДКП «Луцьктепло», втім очільник першого підприємства не з’явився в ОДА." - а він і не з`явиться, тому що Малихіну байдуже , йому по барабану люди і оте ПАТ "ЕТМ". Діло йде до розвалу ПАТ"ЕТМ" , вже стає нікому працювати ,специ втікають і ніхто туди з розумом не прийде працювати! Зарплати на рівні мінімалки і менші і ті не платять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus