USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Луцький «Легіон-Університет» завершив сезон жіночого чемпіонату з футзалу на сьомому місці

24 Березня 2024 21:09
Луцький «Легіон-Університет» зіграв останній матч сезону 2023/24 жіночого чемпіонату України з футзалу. Лучанки в Києві розписали результативну нічию з місцевою «Енергією НУБіП» – 4:4. Волинські футзалістки в підсумку посіли сьоме місце змагань.

Поєдинок розпочався з кількох дальніх ударів від Чернюк та Худякової, але першими забили суперниці, підловивши «легіонерок» на контратаці. Шанси зрівняти мали Редька, Ляхович та воротарка Ярмольська, але їхні удари пролетіли повз ворота. Натомість після виходу на заміну вкотре забила Софія Петрук. Футзалістка підібрала м’яч після невдалого вибивання від «Енергії» та сильним пострілом прошила ворота.

Читати ще: Травма, вилучення та дебют вихованок: луцькі футзалістки перемогли київську «Енергію» в чемпіонаті України

Перша половина гри завершилася на користь киянок, які забили під кінець ударом з добивання. У другому таймі «Енергія» ще й збільшила свою перевагу до двох м’ячів – 3:1. Далі волинянка Софія Сльозко, ефектно вибивши кулястого з площини воріт, врятувала команду від четвертого пропущеного.

Але після не надто вдалого виходу з перерви «біло-сині» взяли гру під контроль, забивши у відповідь тричі. Спочатку Юлія Холодько знайшла прострільним пасом Анну Мякоту, яка на розвороті поклала воротарку та захисницю на паркет і пробила в порожні ворота. Згодом та ж Холодько перехопила пас, а Чернюк, розібравшись з опоненткою, закотила третій.

Читати ще: Луцькі футзалістки здобули дві розгромні перемоги в жіночому чемпіонаті України

Камбек «Легіону» стався після контратаки – Редька виконала простріл, а Ляхович замкнула його. Проте гравчині «Енергії» за дві хвилини до фінальної сирени заробили штрафний. Його виконання призвело до гола, який став останнім. Гра завершилася із рахунком 4:4.

Таким чином «Легіон-Університет», маючи 10 очок, достроково посів перше місце у своїй групі Другого етапу та зайняв підсумкове сьоме місце жіночого чемпіонату України.

Нагадаємо, цього сезону в чемпіонаті України з футзалу серед жінок також грав «Ладомир» із Володимира. Команда в першому матчі фінального етапу поступилася «Будстару», а потім двічі програла «Лідеру». Через підготовку до чемпіонату з футболу клуб не продовжив виступи у футзальному турнірі, достроково посівши четверту сходинку.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus