USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Мінер» у Луцьку змусив евакуювати тисячі хворих. ВІДЕО

2 Червня 2014 20:01
Тисячі пацієнтів із 12 медзакладів евакуйовували цієї ночі в Луцьку.

Нагадаємо, пізно ввечері на номер швидкої допомоги зателефонував чоловік, і російською повідомив, що в місті заміновано лікарню, однак, яку саме - не сказав, - йдеться в сюжеті спецвипуску ТСН.

Міліція, вибухотехніки, кінологи, рятувальники, газовики і медичний персонал змушені були терміново виводити всіх хворих, серед яких і пацієнти онкодиспансеру, психлікарні, пологового будинку і шпиталю для інвалідів війни.

Породіль із немовлятами і лежачих хворих евакуйовували каретами "швидких" та маршрутними автобусами, які зняли з рейсів. Решта хворих перечікували небезпеку просто на вулиці під заливним дощем. Вибухівку шукали понад три годин і не знайшли. Проте, міліція, ближче до ранку, розшукала "телефонного терориста". 22-річний хлопець стверджує, що був п'яний і не розумів, що робить. Тепер йому загрожує до 6 років за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гусь Показати IP 2 Червня 2014 20:51
сьогодні 02.06.2014 на вул. Гулака-Артемовського біля пологового будинку також якийсь мінер машину замінував, що всі люди з будинку вибігали.
лучанка Показати IP 2 Червня 2014 21:14
на Гулака-Артемовського ніхто немірував,перехожа жіночка почула запах і викликала газову службу і з'ясувалося шо в машини стався витік газу через несправність газової установки...
гусь Показати IP 2 Червня 2014 21:24
а сусіди сказали, що хтось зателефонував в міліцію і машину замінували. можливо пошуткували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus