USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

«Сильних духом» розважали музикою й танцями

16 Вересня 2014 15:06
Благодійний концерт для учасників бойових дій в зоні АТО «Сильні духом», за участю народного аматорського духового оркестру та народного аматорського ансамблю бального танцю «Юність», відбувся сьогодні, 16 вересня, у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Так, директор Палацу культури міста Луцька Юрій Войнаровський розповів, що ідея потішити поранених бійців чимось прекрасним виникла уже давно, проте наважились її втілити тільки зараз. Ініціатором благодійного концерту виступила уся дружня сім’я Палацу культури міста Луцька.
«Хіба хлопцям тільки й думати увесь час про те, що щось болить. Їх потрібно відволікати від сумних думок, покращувати настрій. Ось, погляньте, як вони тішаться тим, що гарні дівчата так гарно танцюють, он навіть подіставали телефони та й знімають усе», - запевняє Юрій Войнаровський.
До душі такі заходи Олегу та Віталію з 51 ОМБ, які перебувають на лікуванні у вищезгаданому шпиталі. Кажуть, що хотіли б, аби подібні концерти проводили частіше. А гучна музика їм зовсім не заважає, а навпаки, звеселяє душу. Щоправда, зі слів Олега, прикро, що у той час, поки вони, лікуючись, насолоджуються гарним видовищем та чудовою музикою, їхні побратими залишаються захищати рідну Україну у «гарячих точках».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus