USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький КРК потроху оклигує?

19 Травня 2009 14:25
Власники Луцького картонно-руберойдового комбінату планують відновити виробництво на цьому підприємстві. Про це йшлося під час наради під головуванням заступника міського голови Петра Гоцалюка, – повідомляють «Волинські Новини».
Як стало відомо, на промисловому гіганті вже змінився керівник – наразі ЛКРК очолює Ніна Брель. Вона розповіла, що заборгованість із зарплати на заводі, де оголошено страйк, становить 1,5 мільйона гривень. Окрім того, борги за землю становлять приблизно 400 тисяч гривень.
Але власники планують відновити виробництво – наприклад, палітурки, а також десяти марок картону. За словами пані Брель, існує домовленість із власниками, що після відновлення виробництва розпочнеться погашення заборгованості – «кошти йтимуть на завод».
Однак оптимізм адміністрації заводу не поділяють податківці. Очільник Луцької ОДПІ Андрій Діхтярук зазначив: «Приємно чути, що є оптимізм у КРК. Наскільки я знаю, запустити той механізм без фінансових вливань буде непросто». Окрім того, заступник міського голови додав, що хоч підприємство, може, дійсно виходить із кризи, але «мають бути якісь стимули з боку податкової».
Довідково:
Луцький КРК займає земельну ділянку площею 32 гектари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Травня 2009 11:16
А заборгованість за енергоносії забули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus