USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львів'янину, який обікрав 15 лучан у маршрутках, повідомили про підозру

10 Квітня 2018 12:43
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 35-річним львів’янином низки крадіжок у Луцьку, повідомила прес-служба прокуратури області.

Із 13 лютого по 27 березня 2018 року зловмисник обікрав 15 лучан – пасажирів громадського транспорту, витягаючи з їхніх кишень та сумок мобільні телефони, гаманці та документи. Таким чином він завдав потерпілим матеріальної шкоди на суму майже 68 тис. грн.

Завдяки скоординованим діям працівників Луцького відділу поліції чоловіка було викрито. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 185 КК України.

Позаяк випадки крадіжок у громадському транспорті є непоодинокими, прокурори закликають волинян бути обачними та контролювати збереженість особистих речей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus