USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мальта визнала українські COVID-сертифікати

26 Серпня 2021 13:17
Європейська держава визнала COVID-сертифікати України. Тепер українські цифрові сертифікати вакцинації будуть діяти в Мальті.

Про це повідомив очільник МЗС України Дмитро Кулеба у Твітері.

«Мальта визнала українські цифрові сертифікати про вакцинацію від COVID-19, згідно з рекомендацією Євросоюзу», – заявив Дмитро Кулеба.

Глава МЗС запевнив, що працюють над збільшенням свободи та безпеки подорожей громадян України, навіть в складних умовах пандемії COVID-19.

До речі, 20 серпня українські COVID-сертифікати одними з першими отримали визнання Євросоюзу, адже Україна технічно приєдналась до системи.

Коротко про цифрові українські COVID-сертифікати

Цифровий сертифікат зможуть отримати українці, які пройшли 2 дози вакцинації.

Їм не потрібно буде здавати тести на коронавірус під час подорожей країнами ЄС. Чи дійсний сертифікат – перевірятимуть по QR-коду.

Це все відбуватиметься через додаток Дія. У додатку потрібно обрати «Послуги» та згодом «Отримати сертифікат».

Далі за допомогою електронного підпису – підтвердити передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я у Дію. Після цього сертифікат з’являється на смартфоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 26 Серпня 2021 13:37
А Украина договорилась о безвизе с республикой Маврикий. Как я жил то без этого?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus