USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Мама 5-річної дівчинки, яка постраждала в ДТП у Луцьку, просить справедливого покарання для винуватиці

21 Грудня 2020 16:10
Мама п’ятирічної дівчинки, яка постраждала в аварії за участю скандальної луцької підприємиці, хоче, аби винуватиця ДТП отримала справедливе покарання.

Про це вона повідомила у коментарі Конкуренту.

Небайдужі лучани у фейсбуці організували збір коштів для постраждалої дівчинки, однак її мама Олена Павлова розповіла, що грошей наразі сім’я не сильно потребує. Нагадаємо, 5-річна дитина отримала черепно-мозкову травму та перелом кісток основи черепа.

«Я дала номер картки дівчатам з двора, з якими ми в садочок разом ходимо. Але наразі коштів ми не потребуємо. Єдине прошу, щоб не спускали з рук, наскільки це можливо. Тому що жінка, яка спричинила ДТП, була п’яна. Чекаємо офіційної відповіді про результати аналізів.

Слава Богу, нас із реанімації перевели у палату», – каже жінка.

Карта мами дівчинки: Павлова Олена 5168 7420 3060 8412.

Нагадаємо, ДТП за участю трьох авто сталася пізно ввечері 19 грудня на проспекті Відродження в Луцьку. Попередньо поліція встановила, що 32-річна водійка Audi Q5 допустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

За словами свідків аварії, водійка Audi перебувала у стані алкогольного сп'яніння. У поліції кажуть, що відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат дослідження буде через кілька днів.

Медики госпіталізували до лікарні 5-річну пасажирку одного з легковиків з важкими травмами: нині їй надають необхідну допомогу. Також у лікарні перебуває пасажирка Audi Q5, яка отримала тілесні ушкодження.

Винуватицею нічної аварії у Луцьку, в якій постраждала дитина, стала скандально відома луцька підприємиця Інна Вільчинська, яка влаштувала у себе в магазині "Бруклін" справжнісіньке трудове рабство. Зокрема, вона хотіла змусити продавчинь працювати на неї неофіційно, а потім і взагалі звинуватила їх у недостачі. А продавчині працювали по 15 годин на добу – з 7:00 до 22:00, і зарплати за це мали аж по шість тисяч гривень.

Очевидець аварії розповів: «Її б розірвали живцем, бо у неї були видимі ознаки алкогольного сп’яніння. От видно, коли людина дуже випила. Вона не хотіла дихати в драгер, пояснюючи це тим, що від шоку не може дихати. Вона розуміла, що якщо дихне у драгер і прилад покаже зайві проміле, то уже не відвертиться – занадто багато свідків».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучани Показати IP 21 Грудня 2020 16:39
Чи була дитина в автокріслі пристебнута? Всі повинні понести заслужене покарання, не тільки алкоголічка.
Вася Показати IP 21 Грудня 2020 16:49
Если ребенок находился в такси то строховая рбязана возместить расходы!
Оксана Показати IP 21 Грудня 2020 17:20
Згода, вина не лише пяної копійки. Але за пянство за кермом має бути покарання, щоб іншим не хотілось після сто грамів за кермо. А ще й жінка пяна... Чим думала. Кур**
Суд Показати IP 21 Грудня 2020 18:20
"Справедливий суд" все вирішить. Буде винний водій таксі і водій зустрічного авто, можливо автодор, що не висушили дорогу! Інна не виновна, ну а те що трішки випила? То с ким не буває? І поліцаї і прокурори і судді всі трішки пють!
Alex до Суд Показати IP 21 Грудня 2020 20:27
Один суддя Сівчук чого вартий, декілька разів парадався п'яним.
Руслана до Суд Показати IP 23 Грудня 2020 14:04
Крутий коментар! Найправдивіший!!! Земний суд - все порішає, але є ше небесний! Там бабло не пройде!!!
Просто я Показати IP 21 Грудня 2020 20:05
Можливо власниця авто аудіо в лікарні . Але сьогодні вечері вона вільно ходила по вулиці і у своєму магазині .
Кудімов Дімка Показати IP 22 Грудня 2020 14:31
Інна Вільчинська в той вечір пила не багато. Давайте на перший раз пробачимо. І магазин її не приплітайте, звичайне рабство
Друг до Кудімов Дімка Показати IP 22 Грудня 2020 21:37
Не важливо скільки вона випила а важливо зо вона порушила правила дорожнього руху!!!! Згадайте про стан дитини!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus