USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Мама, тато, я – спортивна сім'я»: у луцьких першачків свято спорту

20 Травня 2018 13:55
Свято букварика у першачків із луцької школи №11 відбулося в оригінальній спортивні формі. Вперше тут провели спортивне свято «Мама, тато, я – спортивна сім'я», аби зблизити дітей з батьками, напрацювати командний дух та оздоровитися у спортивних протистояннях.

Учні перших класів комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 11 - колегіум Луцької міської ради» та їхні батьки змагалися у силі, спритності, винахідливості.

Розпочалося свято із представлення команд-учасниць, вітальних слів та виступу переможниці турніру з гімнастики «Золота перлина - 2018», першокласниці Марусі Мискевич.


«Сьогодні справжнє свято для тих, хто любить спорт та активний відпочинок. Воно об’єднує дитячі, батьківські колективи. Це свято тих, хто піклується про своє здоров’я, здоров’я своєї родини і веде здоровий спосіб життя. Отож бажаю усім командам удачі, однак пам’ятайте, що головне не перемога, а гарний настрій», - наголосила заступник директора Ірина Сидорчук.


Батьки та їхні діти змагалися у флорболі, фітболі, бігові з перешкодами та фрізбі. Також в індивідуальних конкурсах діти малювали малюнок на тему: «Спорт – це життя», мами набивали м'ячик ракеткою для пінг понга, а татусі – ефектно крутили гімнастичні обручі.

«У сьогоднішньому заході взяли участь чотири команди, в кожній з яких по 12 учасників. Вони цікаві тим, що батьки своїм прикладом показують дітям, як потрібно займатися спортом, адже це корисно для здоров’я. Більше того, вони згуртовують батьків та діте. Подібні змагання ми організовуємо щороку на загальноміському рівні, коли кожна школа формує одну команду, а на шкільному рівні це відбувається уперше. Надіюся, що і надалі будемо проводити такі заходи», - розповіла заступник директора КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Надія Петрик.


Окрім традиційних переможних місць команди боролися у номінаціях «Найоригінальніша команда», «Жага до перемоги» та «Приз глядацьких симпатій».

Отже, у напруженій, проте дуже цікавій та веселій грі, місця розподілилися таким чином: почесне ІІІ місце та звання «Найоригінальніша команда» виборола команда батьків та дітей 1-Г класу (класовод Панафідіна А.А.), також ІІІ сходинку і «Приз глядацьких симпатій» отримав 1-Б клас (класовод Шевчук О.А.), перемогу в номінації «Жага до перемоги» та ІІ місце виборола команда 1-А класу (класовод Мамай О.І.), а почесне І місце посіла команда 1-В класу (класовод Круцюк Л.П.).

Гостем на святі був і депутат Луцької міської ради Юрій Бепятко, який прийшов із подарунками.

«Вітаю усіх зі спортивним святом. Сьогодні ви показали спортивну жагу до перемоги, було безліч позитивних емоцій і кожен із присутніх став переможцем. Тому пам’ятайте, що головне – це здороов’я, а його варто берегти з малечку. Для цього у місті розвивається спортивна інфраструктура, будуються нові спортивні майданчики, вам лишається проявити своє старання та силу волі й здобувати все нові і нові перемоги у житті», - побажав Юрій Беп’ятко.


Зауважимо, що захід провели за підтримки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 20 Травня 2018 20:55
Класне свято. Організатори молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus