USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Спортивна зима»: як на Волині провести шкільні канікули

5 Листопада 2015 14:02
У період з 1 грудня 2015 року по 28 лютого 2016 року в Волинській області будуть проводитися Всеукраїнські спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима» під керівництвом управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», - повідомляють організатори.

Основною метою заходу є залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом в зимовий канікульний період, популяризація зимових видів спорту, пропаганда активного способу життя як одного з чинників гармонійного розвитку людини. Виховання патріотичних почуттів, культури святкування та свідомої потреби до занять фізичною культурою у дітей напередодні та під час Новорічних та різдвяних свят.

Змагання у рамках заходу проводяться серед дітей дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів області, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дітей підліткових клубів за місцем проживання та осіб, які займаються у фізично-оздоровчих групах місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання будуть включати такі практичні спортивно-масові заходи:

- проведення спортивних змагань з елементами видів спорту, лижних гонок, хокею з шайбою, бігу на ковзанах;

- проведення спортивних естафет, туристичних походів, рухливих ігор, прогулянок на свіжому повітрі, залучення до заходів відомих спортсменів і проведення їх показових виступів;

- конкурс малюнку, фото, як я відпочиваю на тему: «Спорт для всіх за здоровий спосіб життя».

Активні учасники й переможці заходів будуть нагороджені заохочувальними призами та нагородною атрибутикою від організаторів заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus