USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Мавроді хоче реанімувати своє МММ

21 Березня 2011 17:33
Організатор фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді закликав її давніх вкладників зареєструватися в його новому проекті МММ-2011 і пообіцяв у такому разі повністю розрахуватися з ними.

Про це він повідомив у своєму блозі, - пишуть Українські новини .

З його слів, перереєстрація в МММ-2011 учасникам МММ-94 потрібна для того, щоб він зміг оцінити обсяги виплат. Форми для перереєстрації буде незабаром вивішено в його блозі.

Мавроді також звернувся із закликом реєструватися до вкладників, які постраждали від інших фінансових пірамід, у тому числі "Хопер-інвест", "Властиліна", РДС, а також громадянам, які мають "дореформені" вклади в Сбербанку.

Він підкреслив, що "при нормальному ході подій" сподівається повністю розрахуватися за всіма боргами до кінця поточного року.

Нагадаємо, на початку січня Мавроді оголосив про запуск МММ-2011. Він пообіцяв більшості вкладників 20 відсотків прибутку на місяць, а пенсіонерам - 30 відсотків. МММ-2011 планує працювати на базі WebMoney. Засновник МММ вважає, що його новий проект не підпадає під жодну статтю Кримінального кодексу.

У WebMoney уже заявили, що мають намір простежити за сумнівними переказами в межах МММ-2011. Нову піраміду розкритикували в Держдумі, Федеральній службі з фінансових ринків, Мінфіні, Росспоживнагляді та багатьох інших організаціях. При цьому станом на 31 січня заявки на участь у новому проекті надіслали 2848 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus