USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майбутні Біли Гейтси Волині, де ви?

17 Лютого 2015 08:44
Волинська філія Комп’ютерної Академії ШАГ запрошує всіх охочих до участі в Регіональному Чемпіонаті комп’ютерних талантів «Золотий Байт».

"Золотий Байт" - один з найбільших в СНД чемпіонатів для учнівської молоді та студентства. Зголоситися на участь у Чемпіонаті можна до 21 лютого, - повідомляють організатори.

Тема Чемпіонату в 2015 році - "Змінюючи світ" - досить широка і різнопланова, адже всі наші хороші ідеї і добрі справи міняють світ до кращого. Велика кількість номінацій дає можливість проявити себе фахівцям різних напрямків.

Для наймолодших - Junior competition . В номінації беруть особисту участь школярі України від 10 до 14 років, які впевнено користуються комп'ютером, добре знайомі з основами роботи операційних систем Windows і офісними програмами. Первинний відбір учасників Регіонального Чемпіонату проводиться за допомогою on - line тесту на порталі goldenbyte.org. Безпосередньо на самому Чемпіонаті вони виконуватимуть практичні завдання з Windows 7 і в Office.

За такою ж схемою тестуватимуться системні адміністратори, що знають основи побудови мереж на базі устаткування Cisco. Для них пропонується номінація Networking technology.

Для тих, хто пише програми - номінація Startup challenge. Представляти свій проект може як одна особа, так і команда до 3-х чол. Ваша програма може бути не дуже складною, але виконаною технічно грамотно і корисною. Наприклад, програма, яка допомагає навчити дитину розрізняти кольори .

До 21 лютого на сайт Чемпіонату ви завантажуєте презентацію проекту, а саму програму представляєте вже на Регіональному півфіналі.

Цікава номінація Web – design. Учасникам ( команда не більше 2-х чоловік) пропонується розробити і презентувати веб-сайт або веб-проект. При реєстрації завантажується презентація, в якій ви пояснюєте загальну ідею сайту, завдання, які вирішуватимуться з його допомогою, і чому такий проект буде затребуваний, ескізи майбутніх сторінок.

Mobile development - для розробників мобільних застосувань ( команда до 4-х осіб). При реєстрації завантажуєте короткий опис проекту (назва, цілі, суть проекту, використовані технології) . Якщо журі визнає ваш проект досить цікавим і відповідним тематиці конкурсу - ви отримаєте запрошення на Регіональний Чемпіонат, де представите сам проект.

У цю номінацію не входять ігри, оскільки для тих, хто їх створює окрема номінація - Game design.

Команда, що створює гру завантажує на сайт Чемпіонату назву, основну ідею гри та її короткий опис. Автори цікавих проектів отримають запрошення на Регіональний Чемпіонат, де презентують сценарій гри, опис і дизайн рівнів, моделі.

Створення ігрових персонажів йде окремою номінацією - Character design. Необмежений простір для фантазії: потрібно придумати героя - хто він, де живе, з ким дружить, чого хоче добитися. Виходячи з цього, розробити дизайн персонажу за допомогою малюнка, двовимірної або тривимірної графіки. Тобто це буде декілька робіт з фрагментами сюжету потенційної гри.

Для бажаючих виступити одночасно в ролі режисера і оператора і зняти фільм про справи або події, які міняють світ до кращого - номінація Short movie .

Важливо, щоб подані проекти були авторськими і розкривали тему Чемпіонату. Більш докладніше на сайті goldenbyte.org і за тел..: 097-114-52-50, 095-609-58-38.

Переможці отримують гарний приз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дончанин Показати IP 17 Лютого 2015 09:01
"МАЙБУТНІ БІЛИ ГЕЙТСИ ВОЛИНІ, ДЕ ВИ?" - А где на Волыни колоссальное финансирование в область образования, начиная с детских садиков? Иначе представителей в интеллектуальной области иметь не будете. PS. Без обид, аналогичная картина наблюдается и по всей Украине.
От і я питаю Показати IP 17 Лютого 2015 12:26
ДЕ БІЛИ ГЕЙТСИ???
ІТ-шник Показати IP 17 Лютого 2015 14:00
Не треба нам Білів Гейтсів! Хватить і одного такого який написав свій кривий віндовс скачучи ср@кою по клавіатурі!
ольга програмер до ІТ-шник Показати IP 19 Лютого 2015 12:20
А ви кращий напишіть! В чому справа?
Дизайнерка Показати IP 19 Лютого 2015 12:19
В принципі талановиту молодь треба шукати! А як інакше? Правильний фестиваль. І головне- ніхто не піде без призів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus