USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Медального дощу» зичили юним легкоатлетам з 5 країн у Луцькому замку

12 Травня 2017 20:29
Звитяги, дощу медального та величних рекордів бажав князь Дмитро-Любарт учасникам міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі U-20 під час театралізованого відкриття змагань серед мурів Луцького замку.

Легкоатлетичні змагання у Луцьку відкрили 12 травня на території Луцького замку.

Під час урочистого театралізованого відкриття гостей Волині вітали історичні постаті. З вітальним словом до легкоатлетів звернулися великий князь Дмитро-Любарт з дружиною. На величних теренах замку, названого його іменем, він привітав зі глибини віків юних спортсменів, зрілих мужів, гостей нашого краю та очільників Волинської землі. Він вітав делегації із Кіпру, Ізраїлю, Румунії, Білорусі та України, побажавши їм у спортивне свято великої звитяги, дощу медального та величних рекордів. Князь зичив, аби древній Лучеськ став у ці дні епіцентром доброї справи.


Віце-президент Міжнародної федерації легкої атлетики, голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка зазначив, що йому приємно бачити спортсменів в історичному місті Луцьку, а міжнародна матчева легкоатлетична зустріч для кожного з її учасників буде важливим кроком в розвитку спортивної кар’єри. Він побажав юним легкоатлетам нових перемог та прославляння рідної країни.


Президент Європейської федерації легкої атлетики Свейн Арне Хансен зауважив, що завтра відбудуться саме такі змагання, які потрібні Європі, тобто, командні змагання.

«Ми зараз у фантастичному історичну місці, і ви – наше майбутнє, отже, йдіть вперед», - звернувся він до молодих спортсменів.


Після вітальних слів актори у середньовічному вбранні запросили до спільного танцю юних учасників міжнародної матчевої легкоатлетичної зустрічі. Захід організували Федерація легкої атлетики України та Федерація легкої атлетики Волині за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Князь Дмитро-Любарт просив, аби у волинське небо здійнялися кульки з написом «тільки разом», адже тільки разом ми зможемо зробити наше життя кращим, а майбутнє – світлішим. Після цього гостей Луцька запросили до огляду Старого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus