USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Медведчук поскаржився, що його доньці анулювали візу на навчання у Швейцарії

4 Січня 2022 15:10
Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук заявив, що його доньці не видали візу для навчання у Женевському університеті.

Про це він сказав у інтерв’ю заблокованому телеканалу UkrLive, передає hromadske.

Нардеп сказав, що його донька Дарина (вона є похресницею президента Росії Володимира Путіна – ред.) навчалася в Україні, а потім склала іспити та вступила до Женевського університету.

За словами Медведчука, спершу вона отримала навчальну візу та на початку вересня 2021 року мала їхати на навчання.

Проте за два дні до цього, запевняє політик, його доньці повідомили, що візу анулювали.

«Західний світ і тут проявився. Так, я виступаю проти зовнішнього управління, зовнішнього управління США та Заходу. І виступатиму», – сказав Медведчук.

Медведчук також розповів, що коли на нього наклали санкції, йому нібито пропонували на деякий час покинути країну: «Ці пропозиції надходили від друзів, на яких виходили представники Офісу президента».

Більше того, коли він уже отримав підозру, йому нібито пропонували піти з політики в обмін на припинення кримінальних проваджень.

«Головний борець із зовнішнім управлінням Віктор Медведчук зізнався, що хотів відправити свою дочку вчитися до Женеви. Мабуть, у Швейцарії її теж мали навчити боротися із зовнішнім управлінням, але планам Медведчука не судилося збутися – підступний захід анулював дочці візу через санкції.

У мене вже немає сил сміятися. Тобто люди, які розповідають нам, що ворожий Захід хоче нас поневолити, і євроінтеграція Україні не потрібна, самі своє майбутнє та благополуччя своїх дітей пов’язують виключно із Заходом. І за першої ж нагоди вивозять туди і свої капітали, і своїх діточок. Ну а нам продовжують впарювати нісенітницю про «дружбу з братнім нардом» та «процвітаючу Росію», в яку самі не вірять. Ні з Україною, ні з Росією майбутнє своїх сімей усі ці медведчуки не пов’язують. Їхня мета – нажитися тут на довірливих лохах і відправити своїх синів пропалювати накрадені мільярди в Європу та Америку», – відреагував на скаргу Медведчука у соціальних мережах журналіст та член української делегації у Тристоронній контактній групі Денис Казанський.

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року президент Володимир Зеленський запровадив санкції проти Віктора Медведчука та його однопартійця Тараса Козака. Під санкції потрапили й 8 компаній, які володіють телеканалами ZIK, «112 Україна» та NewsOne.

19 лютого РНБО запровадило санкції проти Медведчука, його дружини Оксани Марченко, а також проти цивільної дружини нардепа Тараса Козака Наталії Лавренюк.

11 травня 2021 року Медведчуку й Козаку оголосили підозру в держзраді за трьома епізодами: замах на розкрадання природних ресурсів України, передання секретної інформації про Збройні Сили та організація підривної діяльності.

8 жовтня Медведчуку оголосили нову підозру у держзраді та сприянні діяльності терористичної організації: йому закидають перешкоджання у тому, щоб Україна отримала дешеве вугілля з Південної Африки під час енергетичної кризи заради закупівлі вугілля з ОРДЛО.

28 грудня 2021 року президент Зеленський увів у дію рішення РНБО, що запроваджує санкції проти компаній-власників телеканалів «Перший незалежний» та UkrLive, створених оточенням нардепа Віктора Медведчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українець Показати IP 4 Січня 2022 15:36
Нехай Медведчук віддправляє свою дочку вчитись в Москву !!! В даній ситуації Європа показала своє "Я" !!!
Народна прокуратура Показати IP 4 Січня 2022 16:13
Так він же так агітує за союз з Москвою! Ось нехай доця лупашить в ерефію і там освоює "руський мир"
В. Показати IP 4 Січня 2022 17:08
Это показали ввх и его шестеркам што может быть с ними и их детками!!! хахахаха
Guest Показати IP 4 Січня 2022 17:51
Бурсітети лыныри і динири чекають на таку здібну абітурієнтку. І *зовнішнього* управління немає, і мама зможе приїхать ще там черепки понюхать.
В Москву Показати IP 4 Січня 2022 19:04
Нехай відправляє туда візи не потрібно пп......а ва....а

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus