USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медведєв і Путін отримали в подарунок книги про Бандеру

16 Жовтня 2009 09:39
Представники Львівських міських організацій Конгресу українських націоналістів і Молодіжного націоналістичного конгресу подарували Президентові Росії Дмитру Медведєву і прем`єр-міністрові Росії Володимиру Путіну книги про лідера Організації українських націоналістів Степана Бандеру через Генеральне консульство Росії в Львові. Про це повідомляють «Волинські новини».
Як повідомляють «Подробиці», 5 представників організацій передали книги Генеральному консульству Росії у Львові 15 жовтня.
 
За їх словами, вони передали три однакових комплекту (третій – для Генерального консула Росії у Львові Євгенія Гузеєва).
Зокрема, серед книг є «Московські вбивці Степана Бандери перед судом», брошури про Українську повстанську армію, а також інша література і націоналістичні газети.
Як повідомлялося, 15 жовтня виповнилося 50 років з дня вбивства Степана Бандери у Німеччині. Агент КДБ Богдан Сташинський зі спеціального пістолета вистрілив в обличчя С.Бандері струменем розчину ціаністого калію, завдавши смертельної травми.
20 жовтня 1959 року Степана Бандеру поховали на мюнхенському кладовищі Вальдфрідгоф.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 16 Жовтня 2009 09:59
щось я сумніваюсь, що ті книги потраплять за призначенням. ну не вірю, що передадуть їх в москву владцям, не вірю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus