USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Мер Рівного звернувся до СБУ та «Укренерго» через відключення світла

7 Грудня 2022 17:15
Мер Рівного Олександр Третяк звернувся до СБУ та «Укренерго», щоб ті перевірили справедливість розподілу електроенергії.

Про це він повідомив у середу, 7 грудня.

«Звернувся до керівництва НЕК «Укренерго», СБУ у Рівненській області за здійсненням позапланових перевірок на об’єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами Рівного та заживлення об’єктів критичної інфраструктури», – заявив міський голова.

За словами Третяка, йдеться про ситуацію з електроенергією у Рівному і, зокрема, у мікрорайоні Північний. Він вважає неприпустимим «тримати людей у невіданні», тоді як він особисто приймає дзвінки «від десятків жителів міста щодня зі скаргами».

Читати ще: Мер Ковеля звернувся до правоохоронців щодо постійної відсутності електроенергії в громаді

«Вимагаю максимального дотримання оприлюднених графіків відключень для населення та інформування про аварійні відключення», – зазначив.

Також Третяк додав: «Вимагаю від «Рівнообленерго» та «Рівнетеплоенерго» – негайно синхронізувати схему відключення електроенергії в будинках з тепловими пунктами і котельнями та не порушувати нормативів відключення;

вимагаю належної комунікації операторів розподілу електроенергії зі споживачами, зокрема донести інформацію про відключення, їхні обсяги та актуальність складених графіків».

Раніше повідомлялося, що обленерго перевірять графіки відключення світла. Держенергонагляд протягом періоду воєнного стану здійснюватиме позапланові перевірки на об’єктах енергетики.

Також президент Володимир Зеленський вимагав від енергокомпаній зробити ситуацію з відключеннями світла якомога прогнозованішою і справедливішою для всіх громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 7 Грудня 2022 17:42
Треба вимагати скасування пільгового тарифу для населення...і буде електроенергія всюди.
К.лучанин до дідо Показати IP 7 Грудня 2022 18:16
Що ти будеш вимагати , коли є дефіцит ел. енергії? При чому тут якісь пільги.
morpheus Показати IP 7 Грудня 2022 18:16
Яким чином пільговий тариф впливає на російські ракети?
Слава Україні! Показати IP 7 Грудня 2022 20:11
Молодець! Відстоює права людей та виконання Указу Президента про рівномірний розподіл!
ОГО Показати IP 7 Грудня 2022 20:15
Вже кожна адекватна людина розуміє що з цими відключеннями не все чисто.
Забор Показати IP 7 Грудня 2022 21:33
Вимикають 'електроенергію' , а не так зване 'світло'.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus