USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Мешканці мікрорайону ЛПЗ нарікають на незаконну торгівлю алкоголем

21 Травня 2015 18:51
Здійснити рейди-перевірки у зв’язку із незаконним продажем алкоголю у мікрорайоні ЛПЗ депутати хочуть доручити управлінню розвитку підприємництва та реклами.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 21 травня.

Голова комісії Юрій Вега пропонував доручити управлінню розвитку підприємництва та реклами провести рейди-перевірки по бульвару Дружби Народів у зв’язку із напруженою ситуацією, щоб заспокоїти громадськість. З його слів, місцеві мешканці нарікають на незаконну торгівлю алкоголем у нічний час на літньому майданчику одного із підприємців.



Своєю чергою, начальник управління розвитку підприємництва та реклами міськради Олександр Козлюк зазначив, що йдеться про літній майданчик підприємця, який є виробником, зареєстрованим на території Луцька, торгує лише розливним пивом, а не міцними алкогольними напоями. Літній майданчик, з його слів, зачиняється о 22.00, а його власник долучається до благоустрою міста. Обурення мешканців, мовляв, викликала торгівля у іншому наметі неподалік. Він наголосив, що насправді спиртними напоями незаконно торгують на ринку через дорогу від літнього майданчика, де продають алкоголь на розлив «з бутербродиком, огірочком та салом», але це, мовляв, питання до правоохоронців.



Юрій Вега зауважив, що мешкає у цьому районі та не бачив активної роботи міліції чи муніципальної дружини. У підсумку, проект рішення про здійснення рейдів-перевірок підтримали члени комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ЛПЗ Показати IP 21 Травня 2015 20:14
Там (на базарчику) тьотки торгують пальонкою на протязі останніх 20 років. І холєра їх не бере. Я думаю, що місцевий дільничий "в долі". А депутати тільки п\кають.
вовк Показати IP 21 Травня 2015 21:22
це шо за шарамига на пальцях лічить?
Анонім Показати IP 21 Травня 2015 22:12
давно пора навести із цим лад в місті - скільки можна споювати молодь по ночах, яка своїми криками заважає нормальним людям спати?
До депутатів Показати IP 21 Травня 2015 22:40
А депутати взагалі знають, який орган здійснює перевірки за незаконним продажем алкоголю? І це люди, які вирішують питання найважливіші міста... А може просто когось покривають?...
ххх Показати IP 22 Травня 2015 09:06
цей базарчик-гадючник взагалі потрібно перенести,а ті всі ракети-ригалівки демонтувати.Влаштували Байконур і виправдовуються що підприємець податки платить,нація деградується,схаменіться.
111 Показати IP 22 Травня 2015 17:53
там такий гадюшник у цій ракетці, а навкруги все пообсцикали алкаши- то це називається благоустрій ?що власник доброго зробив? аж нічого, а пойло продають біля тої ракетки прийдіть і побачите з 6 до 8 ранку черга стоїть як за хлібомяк у голод, щей на вексель записують - ось і благоустрій вам.
Лучанин Показати IP 25 Травня 2015 13:32
А чому ж вельмишановні мешканці району ДПЗ.. 20 років терплять це лайно, не зберуться і не наведуть порядок у своєму районі..? Важко зібрати толкових 20 чоловік і розігнати тих бабок з бухлом, чи навести порядок з алкашами? Тьфу... шо за мужики пішли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus