USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці луцького хмарочосу документи на землю найближчим часом не отримають

3 Червня 2008 17:50

Як повідомляє репортер «Волинських новин», об'єднання співвласників найвищого у Луцьку будинку на Київському майдані, 6 отримають документи на землю лише тоді, як там буде затверджено загальну схему розподілу землі. Про це під час прес-конференції 3 червня розповів міський голова Богдан Шиба.
За словами міського голови, «відповідно до планування там мають будуватися багатоповерхові житлові будинки. А мешканцям того будинку хочеться, щоб у них була якомога більша територія». На думку пана Шиби, це - природне бажання, але документація передбачає, що «там має бути замкнений житловий мікрорайон».Міський голова розповів, що новий будинок має будуватися на місці колишнього кінотеатру «Комсомолець» на перехресті вулиць Рівненської і Дубнівської.
«Більше того, генеральним планом міста передбачається, що дальші секції мають добудовуватися до того будинку», - додав пан Шиба. Але в мерії мусили врахувати, що пройшло понад десять років і добудовувати вже не вдасться. Тому, зазначив міський голова, наступні будинки зводитимуться на встановленій нормами відстані 25-30 метрів.
Окрім того, за словами Богдана Шиби, мешканцям цього будинку, які створили об'єднання співвласників, буде видано документи на землю тільки після того, як буде затверджено загальну схему розподілу землі. Адже в іншому випадку міська влада не зможе видавати документи мешканцям інших будинків, які там будуть зведені. «І відразу виникнуть конфлікти», - резюмував керманич міста.
Довідково:
2 червня на прийомі голови Волинської ОДА Миколи Романюка побувала делегація мешканців будинку № 6 на Київському майдані у Луцьку. Вони нарікали, що у мерії гальмується процес видачі документів на прибудинкову територію. За словами мешканців, біля їхнього будинку має зводитися торговий центр, який нібито лобіює депутат Луцької міськради від БЮТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus