USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Зеленський про зникнення Шойгу: «Може він особисто захотів відвідати Чорнобаївку»

25 Березня 2022 23:53
Наші героїчні Збройні сили за тиждень, що минає, завдали ворогу потужних ударів, помітних втрат.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні 25 березня, передає ТСН.

«Кажуть, кудись зник міністр оборони Росії. Цікаво, може, він особисто захотів відвідати Чорнобаївку», – зазначив він.

Також Зеленський подякував ЗСУ, які завдали ракетний удар по порту Бердянська: один корабель знищений повністю та близько трьох – пошкоджені.

Читати ще: РосЗМІ опублікували запис, де засвітився Шойгу. Користувачі помітили дивну деталь

«Вдячний нашим захисникам, які показали окупантам, що море не буде для них спокійним, навіть тоді, коли там немає шторму. Бо там буде вогонь. Як на тих російських кораблях, які цього тижня відправились за відомим маршрутом у порту Бердянська», – сказав президент.

Також Президент України заявив, що Росія витрачає на брехню та пропаганду десятки мільярдів доларів, але не врахувала, що результат при цьому не гарантований.

«Ви прекрасно знаєте, яку потужну систему державної пропаганди побудувала Росія», – сказав він.

Президент додав, що РФ витратила і витрачає на це десятки мільярдів доларів.

«Напевно, ніхто у світі ще не витрачав такі шалені кошти на брехню. Але вони не врахували єдиного. Там, де шлях брехні потрібно прокладати грошима, то і результат при цьому не гарантований, шлях правди – складний, шлях правди прокладає себе сам. Головне – бути щирим», – сказав він.

Зеленський зазначив, що наступного тижня продовжить цю «важливу роботу» заради інтересів України.

Зауважимо, за даними російських журналістів, міністр оборони РФ може мати проблеми з серцем та перебувати в лікарні. Шойгу не з’являвся в публічному просторі майже два тижні – з 11 березня.

Раніше радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив на тривалій відсутності в інформаційному полі й інших чиновників, зокрема, секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева, директора Федеральної служби безпеки Олександра Бортнікова та директора Служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Наришкіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus