USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Момент прильоту ракети біля російського Бєлгорода потрапив на відео

1 Квітня 2022 16:38
У мережі появилося відео прильоту ракети поблизу Бєлгорода. У Міноборони України не стали підтверджувати та спростовувати інформацію про причетність ЗСУ до атаки на російську нафтобазу.

У російських Телеграм-каналах появилося відео, на якому зафіксовано момент прильоту ракети в районі с. Нікольське Бєлгородської області. Раніше повідомлялося про роботу сил ППО над Бєлгородом і звук вибуху.
Водночас прессекретар Міноборони України Олександр Мотузяник не став підтверджувати та спростовувати інформацію про причетність ЗСУ до атаки на нафтобазу у Бєлгороді.

Про це повідомляє Новое время.

«Я хочу наголосити, що станом на сьогодні українська держава здійснює оборонну операцію щодо відбиття озброєної російської агресії на території України», — сказав він під час брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

Мотузяник наголосив, що Україна не повинна відповідати за всі прорахунки та за всі катастрофи, які відбуваються на території РФ.

«Ми не вперше бачимо такі звинувачення. Тому я не буду ні підтверджувати цю інформацію, ні спростовувати», — наголосив він.

Вранці 1 квітня на нафтобазі в російському місті Бєлгород, розташованому за 70 км від Харкова та 40 км від кордону з Україною, сталася пожежа. Внаслідок загоряння жертв немає, однак у місті вишикувалися черги за паливом.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що причиною загоряння нібито став авіаудар українських військових з гелікоптерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Новинам Показати IP 1 Квітня 2022 17:46
Перше, ніж писати, уважно подивітьсяна дату відео: 2018/01/16
Олексій до Новинам Показати IP 1 Квітня 2022 19:09
На мойому реєстраторі взагалі завжди стоїть 2016 рік, дата обнуляється кожен раз як сідає батарейка в реєстраторі
Хехе до Новинам Показати IP 1 Квітня 2022 19:21
Перш, ніж писати, уважно треба все читати, там пише: "Дата і час можуть збиватися при відключенні реєстратора від живлення."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus