USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Може бахнути просто там»: Резніков каже, що до стану ядерної зброї РФ багато питань

29 Вересня 2022 18:20
Міністр оборони України Олексій Резніков припустив, що у ядерного арсеналу Росії міг давно закінчитися термін придатності.

Про це пише УП.

«Ризики завжди є. Маючи такого сусіда з ядерним потенціалом, завжди є можливість, що він психане. Скільки це у відсотках? Я не беруся сказати. Чи залишилися в них носії? Так, залишилися. Його можна донести і «Іскандерами», і «Калібрами», і літаками. Якої воно якості і стану – у мене питання», – зазначив Резніков.

Зокрема він припустив, що у ядерної зброї Росії міг давно спливти термін придатності.

«Якось я спілкувався з другим президентом Леонідом Кучмою, який завершував уже передання Росії ядерної зброї. Він нагадав, що навіть якби цей ядерний потенціал не віддали, 1997 року в нього закінчувався термін придатності. Його все одно треба було списувати й утилізувати. Ми його весь віддали в Росію. Тому питання: а в якому стані цей мотлох у Росії?» – наголосив міністр.

Читати ще: Ядерний шантаж Путіна: експерт розповів, як диктатор може вдарити по Україні

Він додав, що українські ракети «Сатана» в РФ усе ще на озброєнні, і неясно, хто їх обслуговує, за якими документами і «скільки років цим інженерам».

Читати ще: В ЄС вважають, що Путін, говорячи про ядерну зброю, не блефує

«Тому можна натиснути кнопку, але це може бахнути просто там», – підсумував Резніков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus