USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Муніципали хочуть знести в Луцьку незаконні гаражі

20 Серпня 2015 15:44
Мешканці вулиці На Таборищі можуть втратити гаражі, на які не оформили усі передбачені для цього документи - за справу взялися муніципали.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 20-го серпня.

У головного муніципала Луцька запитали, який стан справ із приводу звернення комісії про незаконне розміщення гаража на вулиці На Таборищі.

З цього приводу начальник відділу муніципальної дружини Луцькради Юлія Сиротинська каже, що виявили не один незаконно встановлений об’єкт.

«У нас є підозри, що поряд із цим об’єктом є щонайменше 10 таких же. І теж без належних документів. Так, на вулиці На Таборищі ми виявили незаконні гаражі, зараз дізнаємося про законність їх встановлення. Ми уже подали у відповідні органи запити і чекаємо відповіді. Якщо виявиться, що їх встановили протиправно – проведемо демонтаж», - розповіла Юлія Сиротинська.

Зауважимо, що раніше у Луцьку хотіли провести референдум, аби всі незаконні гаражі- "черепашки" знесли, втім, цього не вдалося зробити.

Як виглядає вулиця На Таборищі - у рубриці Інформаційного агентства Волинські Новини «Луцьк буденний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Буратіно Показати IP 20 Серпня 2015 17:35
Знесіть "Карабас - Барабас" в центрі Луцька там був сквер і лавочки
Роман Показати IP 22 Серпня 2015 21:23
Цілком згідний з Буратіно..........Кумарить цей червономордий Романюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus