USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Музична школа, будинки та магазини: троє чоловіків здійснили серію крадіжок у селищі на Волині

1 Жовтня 2021 22:27
Судили трьох чоловіків, які промишляли в селищі Цумань крадіжками з будинків та магазинів. Ба більше, серійні злочинці не погребували обікрасти й музичну школу.

За це Ківерцівський районний суд засудив їх до трьох років за ґратами, замінивши покарання іспитовим строком.

Так, у листопаді 2020 року зловмисники серед ночі вибили вікно у музичній школі в Цумані та викрали звідти домру, дві скрипки, чотири гітари та три сопілки. Загальна вартість поцуплених музичних інструментів – 21 тисяча гривень.

Як вдалося встановити під час досудового розслідування, за тиждень до цього зловмисники встигли обікрасти ще й два будинки. Звідти вони винесли алкогольні напої та посуд. Не погребували й м’ясом, 20 кг якого знайшли у морозильній камері.

Проте цим злочинці не задовільнилися. І вже за місяць двоє чоловіків обікрали у тому ж селищі магазин. Там вони розжилися на 15 блоків цигарок та понад 20 пляшок різного алкоголю. А вже у січні 2021 року ті ж самі крадії поблизу іншого магазину зламали двері літньої бесідки та винесли телевізор «Sony».

За серію крадіжок суд призначив двом обвинуваченим по 3 роки та 6 місяців за ґратами, а третій отримав три роки тюрми. Враховуючи, що всі вони вперше притягуються до кримінальної відповідальності, зізнались у скоєному та допомагали слідству, реальний термін замінили на 1 рік іспитового строку.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus