USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми втратили три очки», – Сачко про нічийну гру «Волині» з «Альянсом»

24 Квітня 2021 13:17
Головний тренер «Волині» Василь Сачко та тренер «Альянсу» з Липової Долини Юрій Ярошенко поділилися своїми враженнями після нічийного матчу їхніх команд.

Юрій Ярошенко: «Коментувати матчі після такого трилеру важко. Ми очікували такої гри, тому налаштовували своїх хлопців, добре вивчили суперника. Все, що ми планували в ігровому плані, у нас виходило. Так, були помилки як з нашої сторони, так і зі сторони господарів, тому бойова нічия. Суддівський фактор на сьогоднішній день чомусь на першому місці. Хочу підтримати Луцьк, за інфраструктурою ця команда повинна знаходитися у Прем’єр-лізі. Щодо ігрового плану, то тут «Волинь» сама розбереться. У нас стояло максимальне завдання – заробити тут три очки. Я дуже дякую своїй команді, на протязі двох таймів вони виконували все, про що ми домовлялися. Нам, новачкам Першої ліги, цей матч однозначно пішов у залік».
Василь Сачко: «Гра для вболівальників вийшла дуже цікавою, але для тренерів – валідольною. На жаль, ми двічі програвали протягом гри. В пропущених голах ми втрачали концентрацію. Але в цілому ми контролювали гру та створили достатньо моментів, щоб здобути сьогодні перемогу. Звичайно, ми втратили сьогодні три очки, я засмучений. Хочу віддати належне супернику, це хороша команда. Вони грають футбол. Я не маю претензій до футболістів через самовіддачу. Сьогодні було достатньо ударів, але дрібниць у футболі не буває. Великий мінус, що ми недопрацювали у пропущених голах.
Ми хотіли врятувати гру, тому випустили високих Коломойця та Войтіховського, було достатньо закидань за спини захисників, але врятувати гру не вийшло».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 24 Квітня 2021 14:27
Дивився вчора, 23.04.2021 року поєдинок між ФК "Волинь" та ФК "Альянс", на втрату тих очок. Що одна, що друга команди показують рівень гри Другої Ліги, при тому, що ФК "Альянс" більше заслуговує поваги бо прийшов в Першу Лігу, якраз в минулому році з Другої Ліги. А що з нашим ФК "Волинь" таке враження, що команда має ціль не зайняти третю сходинку в своїй турнірній таблиці, а навпаки....? На протязі майже 100 хвилин гри, а суддя достатньо додав часу, щоб наш ФК "Волинь" вийшов вперед і переміг, так ні не тільки не зміг подолати вчорашню друголігову команду, а бачу намагалися самі ось-ось не програти. Думаю, що поки наші місцеві чиновники та меценати не повернуться до футбольного спорту на Волині очима до проблеми, а не як зараз знаходяться до команди - дупою (як бажаєте так і думайте про мій коментар) - толку з футболом в області не буде. На Волині дві прекрасні команди з великим потенціалом, з професійними тренерами ФК "Волинь" та ФК "Волинь-2", а бовтаються в своїх Лігах на одному місці. Все є у нас на Волині: і дорога та добротна інфраструктура, чудові футбольні поля, помірні кліматичні умови, стійкі уболівальники, думаю бажання гравців грати і вигравати також є. А ось чиновники та меценати Волині не полюбляють футбол, не мотивують футбольних гравців, не беруть свої команди під особисту опіку.
космонавт до Уболівальник ФК "Вол Показати IP 24 Квітня 2021 14:54
якщо нема гри, то питання в гравцях та тренері, який не може поставити команді нормальну гру або донести свою думку, а безпосередньо у Волині проблема 2в1, 1в1 в команді майже ніхто не здатен обіграти, комбінації відсутні, постінні закидання в боротьбу, це власне і показує рівень команди, максимум перша ліга, та й взагалі, до чого тут чиновники? мотивацією має займатись тренер команди, а менеджмент та власник клубу можуть максимум тільки вчасно платити гроші та намагатись знайти кращих футболістів, взагалі у професійного спортсмена завжди має бути мотивація вигравати сама по собі, щоб ставати краще, підвищитись у класі, отримувати більшу зарплатню, варіантів купа, а яка мотивація у більшої половини складу Волині - не знаю, хтось просто краще не може, а хтось напевне і не хоче
Лучанин Показати IP 24 Квітня 2021 16:25
Позорисько, а не команда, якщо чесно! Ні волі до перемоги, ні розуміння що робити з м'ячем, у цьому складі немає. Розігнати до дідька й не тратити на них час!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus