USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Ми залежні від наших ворогів в енергетиці», - Гунчик

16 Лютого 2017 11:57
Надзвичайний стан в енергетиці України означає, що ми все ще залежні від наших ворогів, вважає голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу 16 лютого заявив , пише пише 0332.ua.

Як відомо, Кабмін ввів надзвичайний стан в енергетиці. Рішення про введення надзвичайних заходів було прийнято на екстреному засіданні уряду 15 лютого, набирає чинності 17 лютого строком на один місяць. Запровадивши надзвичайні заходи на ринку електроенергії, уряд розписався у власній неспроможності та небажанні гарантувати енергетичну незалежність України, заявили у відповідь на рішення Кабміну в «Українському об'єднанні патріотів – УКРОП».

Губернатор Волині повідомив, що влада готується до можливих віялових відключень та визнав, що Україна досі енергетично залежна від Росії.

«Уряд прийняв заходи, пов’язані з недопущенням кризової ситуації в енергетиці. Але саме впровадження надзвичайного стану говорить про те, що ми залишаємось в якійсь мірі залежні від наших ворогів. Тому я закликаю вас економити енергоносії, впроваджувати програми енергоефективості та енергозбереження. Ще раз прошу обленерго та інші підприємства провести роз'яснювальну роботу, яким чином відобразиться надзвичайний стан в енергетиці України для споживачів.

У понеділок-вівторок має бути інформація про стан справ у волинській енергетиці», - розповів голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хунчік-мунчік Показати IP 16 Лютого 2017 12:07
А що ВИ за три роки війни зробили, щоб ми стали незалежними від їхнього іопаного вугілля? Нічого? Томоже ВАМ пора НХ з пляжа по камерах?
Вадим до хунчік-мунчік Показати IP 16 Лютого 2017 15:36
Даже влучно, прямо в око.
СЕРГІЙ Показати IP 16 Лютого 2017 12:30
Підтримую повністю.. особливо НХ!!!!!!!!!!!!!!
новий Показати IP 16 Лютого 2017 13:06
Дояр..адин в адин..коли бюджетних та колхозних жіночок будете обіймати туго..впрочєм всіх підряд..рокі попутав..знов як в молодості на заводі-неси ахінєю на партсобранії.всі будуть аплодірувати під партретом брєжнєва..главне знати кого чмокнути взад..і коли..ось така карпарація..шо хоч возглавим..і ровенську аес тож..
хах Показати IP 16 Лютого 2017 14:23
йому сказали так сказати! клоун! почнеться новий майдан - тікай дядя чим далі звідси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus