USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині судитимуть прокурора, який п’яним за кермом авто втікав від поліції

17 Листопада 2020 17:30
У Шацькому районному суді Волинської області відбудеться розгляд справу про адміністративне правопорушення, скоєне ексначальником Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Миколою Троцюком якого спіймали п’яним за кермом. Засідання відбудеться завтра, 18 листопада.

Нагадаємо, ввечері 11 вересня на вулиці Героїв АТО у Нововолинську поліція наздоганяла авто, що не зупинилося на вимогу. У водія легковика виявили ознаки алкогольного сп’яніння і склали відповідний протокол через відмову проходити освідування.
Як виявилося, за кермом перебував Микола Троцюк, колишній начальник Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, пише БУГ.

Авто Opel Insignia, на якому його зупинили, зазначається у щорічний декларації посадовця.
Оскільки від проходження алкотесту та освідування в медичному закладі він відмовився, то поліцейські склали протокол за статтею 130 КУпАП. Крім того, складений протокол за не зупинку на вимогу поліцейських.
На місці працювало кілька патрулів. Також правоохоронцям довелося заспокоювати натовп чоловіків, які зібралися неподалік. Адже вони поводили себе подекуди агресивно, викрикуючи в адресу водія нецензурні слова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Не водій Показати IP 17 Листопада 2020 17:43
На палю його!
Народна прокуратура Показати IP 17 Листопада 2020 19:16
За що?
Активіст Показати IP 17 Листопада 2020 21:44
Цікаво яке буде рішення суду. Хотілось би об'єктивності.
Водій Показати IP 18 Листопада 2020 08:47
Він хапуга з давніх давен, моральні цінності у нього відсутні. Головне гроші, а для цього готов підставити, оббріхати. Останніми роками ціни собі скласти не міг, вважав, що йому все дозволено. Хай би ще поцікавились його звязками з місцевим криміналітетом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus