USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На 32-ому блокпосту загинули 10 військових, є зниклі

28 Жовтня 2014 13:57
Протягом боїв на 32-му блокпосту загинуло, згідно з попередніми даними, 10 військових, пише Україська правда.

Про це у вівторок під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Він зазначив, що у понеділок увечері відбулося відведення військовослужбовців з блокпосту №32 в районі селища Сміле.

З його слів, відхід відбувся без втрат, разом із технікою та озброєнням.

Згідно з попередніми даними, втрати на цій ділянці протягом часу протистояння з вересня становлять більше десяти осіб.

Наразі відбувається ідентифікація тіл загиблих та з'ясування долі декількох військовослужбовців, які офіційно вважаються зниклими безвісті.

На запитання журналістів, чому РНБО раніше заявляло, що цей блокпост не є в оточенні, і таким чином фактично дезінформувала громадськість, Лисенко послався на порядок надходження інформації. "Порядок надходження інформації – від польових командирів до штабу АТО, через Генштаб,а потім вже в РНБО".

Лисенко підтвердив, що 32 блокпосту як точки біля селища Сміле вже не існує.

Військовослужбовцям надається психологічна та медична допомога, після чого бійці підуть у відпустки.

Як відомо, у понеділок українських військових, які утримували 32 блокпост біля села Смілого на Луганщині, бойовики випустили із оточення.

Згідно з інформацією журналіста Громадського телебачення Насті Станко, з поля бою вдалося забрати тіла 4 загиблих. З них – троє айдарівців та один із командирів Національної гвардії, який загинув минулої неділі. Також бійці забрали з поля бою рештки ще 5-6 загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор Показати IP 28 Жовтня 2014 15:13
невже не можна написати що це за два місяці загинуло 10 осіб???
Дончанин до Ігор Показати IP 28 Жовтня 2014 16:04
Еще неизвестно, от чьей арты погибли эти ребята. Ибо когда ребята выходили первый раз, то их обстреляла украинская артиллерия, которую, правда, ополченцы быстро подавили. Ребята, естественно, в тот раз вернулись назад.
пенсіонер до Ігор Показати IP 28 Жовтня 2014 19:46
Кому потрібна брехня яка ,покуриває бездарність керівництва, коли виникає потреба в надані допомоги. Просять допомоги, Лисенко бреше, що все нормально, в результаті ми терпимо поразку. Чергове підтвердження цьому здача 32 блокпоста. Це було коли бездарно на перекриття кордону кинули 6 бригад які просили допомоги якої так і не дочекались в результаті були розбиті В Іловайську Семенченко 3 дні просив допомоги як наслідок котел і поразка. здача Новоазовська створення прямої загрози захвату Маріуполя. от так воюємо. Бандюки самі покинули Словянськ приукрасили як перемогу.
Дончанин Показати IP 28 Жовтня 2014 16:16
Ребята с блокпоста практически все уцелели. Но тех, кто пытался их деблокировать потрепали хорошенько. Так, например, после первой попытки деблокирования на дороге осталось 22 единицы бронетехники. Между прочим, обо всем этом говорилось и по украинскому телевидению.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus