USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На луцький Майдан прийшли священики. Люди моляться всі гуртом. ВІДЕО

30 Листопада 2013 22:00
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл відправив молебень за Україну на Євромайдані в Луцьку, закликавши 1 грудня, в неділю, посилено молитися за мир у країні, - інформують у прес-службі єпархії.

Після трагічних подій у Києві вночі 30 листопада, владика вирішив духовно підтримати й підбадьорити тих, хто, зокрема в Луцьку, активно й стійко висловлює громадянську позицію щодо підписання угоди про асоціацію з ЄС.

«Сьогодні Церква прийшла вшанувати всіх, хто переживає за майбутнє нашої неньки України» – зазначив у своєму слові архієрей, закликавши присутніх не забувати, що зло долається лише силою Божою.

У ці дні розпочалася підготовка до різдвяних свят, почалася Пилипівка. Тож владика нагадав, посилаючись на Святе Письмо, про молитву й піст. Лише ними можна вигнати нечисту силу. «Будемо молитись, щоб біснуваті покинули Україну, а лише ті, що її люблять, були тут, – наголосив високопреосвященний. На його думку, лише в мирний спосіб, силою духу, відстоюючи свої переконання, можна перемогти ворогів України.

МИТРОПОЛИТ ВОЛОДИМИР ПРОКОМЕНТУВАВ КРИВАВІ ПОДІЇ НА МАЙДАНІ

Також архіпастир зазначив, що Київський Патріархат продовжує підтримувати європейську інтеграцію нашої країни, і висловив задоволення тим фактом, що місцева влада, правоохоронні органи не перешкоджають учасникам громадських акцій в обласному центрі. Чого, на жаль, не скажеш про столицю та деякі інші регіони.

На завершення молебню його учасники разом проспівали молитву «Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни» та «Многії літа» всім борцям за її кращу долю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus